• PRO TV
  • Sunt surori, le despart 17 ani, dar cea mai mică pare mai în vârstă! Cum le-au transformat operațiile pe Kylie Jenner și Kim Kardashian

Sunt surori, le despart 17 ani, dar cea mai mică pare mai în vârstă! Cum le-au transformat operațiile pe Kylie Jenner și Kim Kardashian

Sunt surori, le despart 17 ani, dar cea mai mică pare mai în vârstă! Cum le-au transformat operațiile pe Kylie Jenner și Kim Kardashian

Nu mai este un secret pentru nimeni că surorile Kardashian-Jenner sunt mari amatoare de operații estetice. Transformările lor de-a lungul anilor au presupus multe vizite în cabinetul chirurgului estetician: despre Kylie se spune că și-ar fi făcut prima intervenție chiar înainte de a împlini 18 ani.

Kim Kardashian și Kylie Jenner s-au făcut remarcate la cea mai recentă ediție a Met Gala: prima a ieșit în evidență printr-o rochie “chinuitoare”, exagerat de strânsă în talie, iar cea de-a doua a mizat pe un look cuminte și elegant.

Deși le despart 17 ani, cele două surori par de aceeași vârstă… Dacă pe Kim, la 43 de ani, intervențiile estetice au întinerit-o, pe Kylie, la numai 26, au îmbătrânit-o considerabil.

Recent, tânăra a fost criticată pentru look-ul ei obosit și îmbătrânit, la Paris Fashion Week.

Pe Instagram, oamenii au rămas uimiți de fața lui Kylie, unul dintre ei afirmând: „Tutorial despre cum să arăți frumos la 40 de ani cu demnitate”.
Un altul a adăugat: „E atât de sexy pentru o femeie de 55 de ani! Bravo, fată!”.
Un al treilea a comentat: „Nu pot să fiu de acord că o femeie de 26 de ani arată 'bine' în felul acesta. Opriți promovarea chirurgiei plastice și a botoxului în rândul femeilor tinere”.

Deși nu vorbește despre operațiile sale estetice, mai mulți experți au concluzionat că mezina clanului Kardashian și-ar fi făcut numeroase intervenții la față și la bust. Toate acestea la o vârstă fragedă, la puțîn după ce a împlinit 18 ani. Totuși, într-un episod al reality show-ului familiei sale, Kylie a recunoscut că și-a mărit bustul.

​Foto: Kylie Jenner si Kim Kardashian la Met Gala, GETTY IMAGES

Vorbind cu prietena ei, Anastasia, în cadrul emisiunii The Kardashians, Kylie Jenner a dezvăluit că și-a făcut o operație de mărire a sânilor la 19 ani, cu puțin timp să rămână însărcinată cu Stormi, primul ei copil.

"De asemenea, știi că mi-am operat sânii înainte de Stormi. La șase luni după ce am născut-o pe Stormi, fără să mă gândesc că voi avea un copil când aveam 20 de ani, încă se vindecau", a recunoscut Kylie.

Gallery

Vedeta a mai adăugat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu s-ar mai opera niciodată, pentru că sânii ei erau perfecți așa cum i-au fost dați de Mama Natură.

"Aveam sâni frumoși, ca niște sâni naturali, pur și simplu minunați, o mărime perfectă, totul perfect, și mi-aș fi dorit, evident, să nu mi-i fi operat niciodată de la bun început".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni