• PRO TV
  • Horoscop zilnic 8 mai 2024. Scorpionii încep, pe neașteptate, o nouă etapă în viața intimă, Capricornii trebuie să facă față unor provocări

Horoscop zilnic 8 mai 2024. Scorpionii încep, pe neașteptate, o nouă etapă în viața intimă, Capricornii trebuie să facă față unor provocări

Horoscop zilnic 8 mai 2024. Scorpionii încep, pe neașteptate, o nouă etapă în viața intimă, Capricornii trebuie să facă față unor provocări

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 8 mai 2024.

Berbec

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți oferă șansa să-ți consolidezi situația financiară. Urmează o perioadă în care poți crește din punct de vedere personal, cu condiția să fii receptiv la oportunitățile care apar, să iei decizii curajoase, poate neașteptate, bazate pe o analiză atentă. Apelează și la intuiție, care este foarte dezvoltată!



Taur

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care se formează în casa personalității, oferindu-ți oportunități și stimulând o dorință intensă de schimbare. Ești motivat să lași în urmă o situație, care nu-ți mai satisface nevoile. Fenomenul astral te pregătește pentru o etapă nouă, prin reflectarea asupra propriilor aspirații, care să-ți aducă mai multă împlinire.

Gemeni

Astăzi ești invitat să-ți faci un bilanț, să lași în spate trecutul și să faci loc noului. Ai o dispoziție introspectivă și ar trebui să te ocupi de nevoile și dorințele tale, să-ți asculți intuiția și să mergi pe o altă cale, chiar dacă-ți este greu sau simți că nu te poți desprinde de ceva din trecut.

Rac

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți activează casa prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, activităților profesionale și planurilor de viitor. Se deschid noi etape și vei lua o decizie care să fie în acord cu principiile, credințele, sistemul de valori și nu în ultimul rând, cu nevoile tale.

Leu

Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat astăzi de Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate și s-ar putea să ți se dea planurile peste cap, să apară o oportunitate nouă, care să-ți aducă stabilitate financiară.

Fecioară

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi marchează începuturi noi în sectorul călătoriilor, relației cu străinătatea, privind schimburile de experiență profesională, cunoașterea, convingerile și principiile. Este un moment favorabil pentru setarea unor obiective, luarea unor decizii pe termen lung, care să-ți îndeplinească dorințele și nevoile.

Balanță

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți activează sectorul relațiilor, vieții intime, transformărilor profunde, dar și administrării banilor proveniți din alte surse decât salariile. Poți surprinde printr-o decizie în cuplu sau care are legătură cu finanțele, să începi o etapă nouă, să faci o schimbare în favoarea ta în domeniile enumerate.

Scorpion

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale/colaborărilor. Posibil să iei o decizie neașteptată și bruscă, care să schimbe o relație personală sau profesională, să începi o etapă nouă de viață, care să fie în acord cu dorințele tale.

Săgetător

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi anunță noi începuturi în sectorul muncii și sănătății. Poți avea parte de surprize neașteptate în activitățile profesionale, dar și-n relațiile cu cei cu care desfășori activități. Totodată, poți face schimbări majore privind adoptarea unui regim de viață sănătos, mai ales că ești susținut din planul astral.

Capricorn

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi deschide etape noi în sectorul iubirii, aventurii romantice, copiilor, creativității și valorificării pasiunilor. Uranus, planeta imprevizibilului, care face parte din configurația astrală, poate aduce evenimente neașteptate, așa că pregătește-te să faci față provocărilor!

Vărsător

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți activează sectorul familiei, părinților și spațiului de locuit, unde ești invitat să începi etape noi. Posibil să apară evenimente neașteptate în familie, legat de casă, o mutare sau administrarea unor bunuri.

Pești

Luna Nouă din zodia Taur de astăzi îți activează sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care vine cu informații neașteptate. Pentru că fenomenul astral este susținut și de către Saturn, în tranzit prin casa personalității, te vei concentra pe lucrurile importante din viața ta și îți vei seta obiective noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni