• PRO TV
  • Cum arată Consuelo, fosta soție lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Bruneta face senzație cu frumusețea ei

Cum arată Consuelo, fosta soție lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Bruneta face senzație cu frumusețea ei

Cum arată Consuelo, fosta soție lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Bruneta face senzație cu frumusețea ei

Adrian Mutu și Consuelo au trăit o frumoasă poveste de dragoste între anii 2005 și 2013. Cei doi au împreună două fete, Adriana și Maya. Cum arată fosta soție a antrenorului acum, la 51 de ani?

Gallery

Ce mai face Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu

Fosta soție a lui Adrian Mutu locuiește în Republica Dominicană, alături de cele două fete pe care le are din relația cu antrenorul de fotbal. Consuelo și-a deschis o agenție imobiliară care se ocupă de vânzarea locuințelor de lux.

Citește și:

Consuelo este extrem de sexy la 51 de ani

Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, Consuelo arată demențial, chiar dacă are 51 de ani, se pare că timpul nu și-a pus amprenta asupra aspectului său.

Fosta soție a lui Adrian Mutu este extrem se sexy. VEZI CUM ARATĂ ACUM CONSUELO ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Antrenorul a dezvăluit motivul divorțului de Consuelo în cartea sa autobiografică, „Revenirea din infern”: „Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. Ok, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”.

Citește și:

De altfel, acesta are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții: „M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lângă mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”.

Adrian Mutu este la al treilea mariaj, fiind căsătorit cu Sandra Mutu. Acesta a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, pe Mario, și cu Consuelo Matos, cu care are două fiice, Adriana și Maya. Din căsnicia actuală are un fiu, pe Tiago.

Sursă foto: Instagram/ Arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni