• PRO TV
  • Adrian Mutu și-a luat bolid de lux. E singurul din România care deține o astfel de mașină - FOTO

Adrian Mutu și-a luat bolid de lux. E singurul din România care deține o astfel de mașină - FOTO

Adrian Mutu și-a luat bolid de lux. E singurul din România care deține o astfel de mașină - FOTO

Adrian Mutu, fostul antrenor al giuleştenilor şi în prezent antrenor la CFR Cluj, este pasionat de bolizi de lux, iar recent „Briliantul” și-a achiziționat o super mașină.

Adrian Mutu încasează 420.000 de euro pe an la CFR Cluj.

Dacă în tinerețe umbla cu Aston Martin și Ferrari de sute de mii de euro, acum și-a luat SUV de 120.000 de euro.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani și-a cumpărat un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift, primul astfel de model care ajunge în România, potrivit cancan.ro. "Bijuteria" are un motor de 3 litri, șase cilindri în linie, 451 de cai-putere și atinge viteza maximă de 250 km/h.

De-a lungul timpului, Adrian Mutu s-a afișat cu diferite mașini de sute de mii de euro, precum Aston Martin Vanquish S, Ferrari F430 sau Porsche Cayenne GTS.

La începutul carierei, după transferul de la Dinamo la Inter, Mutu conducea un Alfa Romeo oferit de clubul milanez și era eclipsat de ”bijuteriile” fotbaliștilor precum Ronaldo sau Recoba.

”Nu aveam voie în prima parcare, unde erau numai Ferrari, mașini tunate, M-uri, SL-uri, AMG-uri și ce mai aveau ei pe acolo. Și eu, care aveam Alfa Romeo, mergeam la parcarea 3. De la club aveam mașina. Într-o săptămână mi-am luat și eu altă mașină și am prins parcarea 2. Când ești la un club mare, cu jucători foarte mari, asta e. Ronaldo i-a adus personal un tricou mamei mele”, a spus Mutu la Digi Sport.

Odată cu mutarea la Chelsea, fostul internațional și-a cumpărat un Aston Martin, care costa 315.000 de euro la vremea respectivă.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni