• PRO TV
  • Emily Burghelea a dezvăluit semnificația prenumelui Lăcrămioara, de care nu mulți știu. Mama vedetei l-a ales, după o întâmplare care îi putea fi fatală: „Era să-și piardă viața”

Emily Burghelea a dezvăluit semnificația prenumelui Lăcrămioara, de care nu mulți știu. Mama vedetei l-a ales, după o întâmplare care îi putea fi fatală: „Era să-și piardă viața”

Emily Burghelea a dezvăluit semnificația prenumelui Lăcrămioara, de care nu mulți știu. Mama vedetei l-a ales, după o întâmplare care îi putea fi fatală: „Era să-și piardă viața”

Emily Burghelea este extrem de prezentă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei în fiecare, prezentându-le fiecare moment important din viața. Aceasta este apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă, dar și pentru pozitivismul ei.

Gallery

De această dată, Emily Burghelea a vorbit despre al doilea prenume pe care îl poartă și despre care nu foarte multă lume știe. În liceu, aceasta nu era foarte încântată de numele pe care părinții ei le-au ales, dar, acum, se mândrește cu ele.

Mama lui Emily Burghelea, la doar un pas să moară la naștere

Al doilea prenume al lui Emily Burghelea este Lăcrămioara și, în urmă cu doar câteva zile, pe contul ei de Instagram, a vorbit despre semnificația acestuia. Mama vedetei nu a ales întâmplător acest nume, având o semnificație aparte, dar dureroasă.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Emily Burghelea și-a deschis sufletul în ceea ce privește cele mai emoționante momente din viața ei. Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că mama ei, atunci când a născut-o, a fost la doar un pas de a-și pierde viața, deoarece sarcina acesteia a fost una dificilă.

Citește și:

​Atât cele nouă luni de sarcină, cât și momentul nașterii au fost extrem de dificile pentru mama lui Emily Burghelea, iar situația a fost atât de gravă, încât, s-ar fi putut termina neplăcut.

„Mami a avut parte de o sarcină foarte grea cu mine și plină de riscuri, iar la naștere, mămica mea era să-și piardă viața… A rămas extrem de greu însărcinată, dar după ani de rugaciuni, Dumnezeu a îngăduit să mă trimită în pântecele ei și, chiar dacă a fost pe marginea prăpastiei, a ținut-o în viață să-și poată cunoaște fetița, s-o poată crește, să-i poată oferi toată dragostea ei…, a povestit Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea a plecat singură, în vacanță

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Emily Burghelea a făcut o postare prin care și-a uimit fanii. Aceasta i-a anunțat că a plecat împreună cu cei doi copii, în Maldive, fără niciun ajutor și fără soțul ei.

Citește și:

​Aceștia au felicitat-o pentru curajul pe care l-au avut și multe femei au recunoscut că nu ar îndrăzni să facă acest lucru, din moment ce au copii mici.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni