• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emily Burghelea, surprize incredibile de ziua ei de la soțul ei Andrei: "O să țin minte toată viața această aniversare"

Emily Burghelea, surprize incredibile de ziua ei de la soțul ei Andrei: "O să țin minte toată viața această aniversare"

Emily Burghelea, surprize incredibile de ziua ei de la soțul ei Andrei: "O să țin minte toată viața această aniversare"

Emily Burghelea a împlinit 25 de ani pe 11 noiembrie, iar cu această ocazie soțul i-a pregătit o surpriză extrem de frumoasă.

​Vedeta a zburat spre Marea Britanie, unde a trăit o adevărată aventură. Printre suprizele pregătite de Andrei, s-a numărat o vizită la un zbor cu aparate speciale, ca în filmele cu supereroi. La Măruță, frumoasa Emily a spus povești și a arătat cu entuziasm imagini.

"Vineri am primit pijamale superbe de la Vorbește lumea, apoi ne-am dus acasă și iubitul mi-a zis să mergem la cină romantică. Cina s-a transformat în seara de club, prieteni, flori, am zis că se termină surpriza. Erau toți prietenii noștri acolo, el m-a luat de la petrecere pe la unu' jumătate și eram puțin dezorientată. Haide, vino acasă, că nu dorm copiii, mi-a zis Andrei! Am mers acasă, ne-am luat bagajele și m-a dus la Londra! Mi-am luat haine groase. "

"Mi-a zis că de ziua mea vrea să îmi dea aripi să zbor, să îmi îndeplinesc toate visurile. Andrei e sufletul meu pereche, mi l-a dat Dumnezeu exact când am cerut și cum am cerut. Printr-o minune l-am întâlnit. Când am cerut, l-am primit exact așa cum am cerut. Noi nu aveam șanse să ne întâlnim, dar Dumnezeu face minuni. (...) Dacă ai curajul să ceri și o faci din toată inima, Dumnezeu îți dă! (...) Am învățat să zbor cu acele aparate, a pregătit totul în cel mai mic detaliu. M-a luat cu elicopterul. Clar a fost educat de o regină! (...) E cel mai bun om  pe care l-am întâlnit. (...) Experiențele sunt cele mai frumoase, o să îmi aduc aminte toată viața."

Gallery

Vezi imagini și povești spectaculoase:

​FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ INSTAGRAM EMILY BURGHELEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni