• PRO TV
  • Irinel Columbeanu se zbate într-o sărăcie cruntă! Imaginea îngrijorătoare cu fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu se zbate într-o sărăcie cruntă! Imaginea îngrijorătoare cu fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu se zbate într-o sărăcie cruntă! Imaginea îngrijorătoare cu fostul milionar de la Izvorani

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat enorm în ultimii ani, iar acum a ajuns să trăiască într-o sărăcie cruntă. Ultima imagine cu fostul milionar de la Izvorani arată cât de singur și neajutorat este, de fapt, la azil.

Gallery

​Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație greu de privit. Fostul milionar de la Izvorani nu și-a închipuit niciodată că va pierde casa, terenurile și toate bunurile agonisite de-a lungul timpului și că își va petrece bătrânețea într-un azil de bătrâni.

Are o pensie foarte mică din care nu reușește să își plătească nici măcar taxa pentru căminul de bătrâni, fiind susținut de prietenii pe care îi are.

În urmă cu ceva timp, unul dintre apropiații lui, mai exact Sorin Mărcuș, i-a făcut o surpriză lui Irinel și l-a dus la munte pentru a se bucura de peisaj și de aerul curat. Ajuns departe de azil, fostul soț al Monicăi Gabor nu a încetat să zâmbească, așa că momentul a fost imortalizat.

Din păcate, cei care au văzut fotografia cu acesta nu au putut să nu observe situația jalnică în care a ajuns. Costumele de brand și pantofii de lux sunt astăzi doar o amintire pentru Irinel Columbeanu, care se îmbracă cu o geacă pătată și extrem de uzată. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Cu cine a petrecut Irinel Columbeanu Sărbătorile Pascale

Irinel Columbeanu nu este nemulțumit de situația în care se află, ba chiar din contra! Le mulțumește celor care îi sunt alături în aceste momente dificile și ține mult să petreacă timp cu ei. Printre oamenii lui apropiați se află și directorul azilului în care locuiește, Ion Cassian, cu care a și petrecut Sărbătorile Pascale.

„De Paște am petrecut cu «familia» mea, căci așa îmi place să cred, cu domnul Ion Cassian, de care mă leagă o lungă relație de prietenie și care mi-a venit în ajutor în cele mai grele momente. M-a invitat la el acasă împreună cu familia lui și am stat toți la masă. Ce să zic, a fost o după-amiaza excelentă de Paște, aici la centru de seniori unde mă aflu. În vară o aștept pe Irina să vină din State și nu vă pot spune ce emoții am, nu am mai văzut-o fizic din 2018. Vă urez tuturor un Paște fericit și multă lumină în case”, a spus Irinel Columbeanu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni