• PRO TV
  • Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, peste doar câteva ore. Marele actor a fost transferat la mai multe spitale din țară, în ultimele zile

Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, peste doar câteva ore. Marele actor a fost transferat la mai multe spitale din țară, în ultimele zile

Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, peste doar câteva ore. Marele actor a fost transferat la mai multe spitale din țară, în ultimele zile

Florin Piersic urmează să fie supus, din nou, unei noi intervenții chirurgicale, pentru care este necesară transferarea la un alt spital. Starea de sănătate a actorului încă este precară, dar medicii depun toate eforturile, pentru a o stabiliza.

Gallery

În decursul zilei de astăzi, 9 mai, Florin Piersic urmează să fie transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor, unde va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Informația a fost confirmată de Cătălin Apostolescu, managerul Institutului „Matei Balș”.

Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

În ziua de Paște, Florin Piersic a fost operat, urmând transferarea sa la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca. Ulterior, a ajuns în București, la Institutul „Matei Balș”, de unde va pleca spre Spitalul Foișor.

Acolo, marele actor urmează să fie, din nou, operat, pentru a i se scoate proteja de la genunchi, conform informațiilor oferite de Cătălin Apostolescu. Ieri, 8 mai, conducerea Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca anunța, în cadrul unei conferințe de presă, că familia lui Florin Piersic a cerut transferarea acestuia la București.

Medicii depun eforturi, pentru a elimina infecția din corpul actorului

Potrivit reprezentanților spitalului, operația prin care Florin Piersic urmează să treacă are un grad ridicat de risc, dar este necesară, motiv pentru care, se vor depune toate eforturile necesare, pentru a nu apărea complicații.

Cu toate acestea, intervenția chirurgicală este obligatorie, deoarece, doar așa, infecția poate fi eliminată din organism.

„Domnul Florin Piersic este stabil in acest moment, insa vorbim despre un pacient vulnerabil prin varsta si bolile asociate. Este vorba un proces infectios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului și proteza de la genunchi. Pacientul se afla in evaluare și supraveghere multidisciplinara (boli infectioase ortopedica, cardiologica) pentru cea mai buna abordare terapeutica.

Domnul Florin Piersic va fi transferat in aceasta dimineata la Spitalul Foisor pentru tratament ortopedic. Situatia medicala a pacientului face ca interventia ortopedica, sa nu fie lipsita de riscuri, dar ea este absolut necesara pentru indepartarea sursei de infectie. După intervenția ortopedica pacientul va continua tratamentul procesului infectios”, se arată în comunicatul de presă.  

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni