• PRO TV
  • Alina Pușcău, superbă din cap până în picioare! A fost singura româncă prezentă la petrecerea de după Met Gala 2024: „Tu ești femeia perfectă!”

Alina Pușcău, superbă din cap până în picioare! A fost singura româncă prezentă la petrecerea de după Met Gala 2024: „Tu ești femeia perfectă!”

Alina Pușcău, superbă din cap până în picioare! A fost singura româncă prezentă la petrecerea de după Met Gala 2024: „Tu ești femeia perfectă!”

Alina Pușcău (42 de ani) a făcut furori la petrecerea de după Met Gala 2024, cel mai așteptat eveniment de modă al anului.

Gallery

Superba româncă, stabilită în SUA de peste 20 de ani, a postat câteva imagini de la party pe contul de Instagram, iar fanii au fost vrăjiți de apariția ei sexy și rafinată.

Cum s-a îmbrăcat Alina Pușcău la petrecerea de după Met Gala 2024

Alina a strălucit la propriu într-o rochie semnată Jovani, cu decolteu adânc, care s-a mulat perfect pe silueta ei fără cusur. Românca și-a etalat trupul tonifiat și bronzat și a optat pentru un make-up care i-a scos în evidență ochii. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

CITEȘTE ȘI:

​Frumoasa vedetă a ales o coafură lejeră și câteva bijuterii de efect. „Uimitoare!”, „Elegantă și frumoasă”, „Tu ești femeia perfectă!”, „Ești cea mai sexy tipă din lume!”, „Wow, rochia ta este minunată”, i-au scris unii dintre fani pe contul de socializare.

Alina este una dintre cele mai frumoase românce și a frânt câteva inimi chiar și-n vestitul Hollywood. E recunoscută ca model internațional și ca actriță, dar a avut și o perioadă importantă în care s-a dedicat muzicii. Fosta participantă la show-ul Ferma. Orășeni vs. săteni a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul Vin Diesel. 

Românca locuiește de mai bine de 20 de ani în America, îar în 2021 a obținut cetățenia americană.

Fotografii: Instagram

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni