• PRO TV
  • Ce au putut să facă Andrew și Tristan Tate cu banii câștigați din servicii de videochat. Suma uriașă pe care cei doi frați au câștigat-o

Ce au putut să facă Andrew și Tristan Tate cu banii câștigați din servicii de videochat. Suma uriașă pe care cei doi frați au câștigat-o

Ce au putut să facă Andrew și Tristan Tate cu banii câștigați din servicii de videochat. Suma uriașă pe care cei doi frați au câștigat-o

Andrew și Tristan Tate au strâns o avere uriașă datorită serviciilor de videochat pe care aceștia le ofereau, prin intermediul tinerelor care se dezbrăcau pentru bani grei.

Gallery

​Andrew și Tristan Tate sunt cei doi frați care au scandalizat o țară întreagă, după ce au fost cercetați pentru acuzații grave de viol, trafic de persoane și evaziune fiscală. Aceștia ar fi câștigat sume uriașe din bani atât datorită afacerilor pe care le dețineau, cât și grație serviciilor de videochat pe care le ofereau fetele care lucrau pentru ei.

Potrivit SpyNews, frații Tate au câștigat din videochat aproximativ o sumă fabuloasă, care ajunge la 2,6 milioane de dolari, începând cu anul 2017 și până în 2024. În tot acest timp, au fost făcute 183 de transferuri bancare cu destinația finală într-un cont deschis de Tristan Tate la Paxum Bank, din Caraibe.

​Banii câștigați Andrew și Tristan Tate ar fi fost transferați în conturile deschise pe numele lor atât în România, cât și în Marea Britanie. Potrivit sursei menționate anterior, aceste sume ar fi trebuit, de fapt, să ajungă la producătorii de conținut pentru adulți. 

Este important de precizat faptul că în ciuda acuzațiilor grave ce le sunt aduse, Andrew și Tristan Tate ar fi continuat să conducă o afacere ilicită, profitând de vulnerabilitatea victimelor lor. 

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni