• PRO TV
  • Alex Delea, dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars! De ce crede că trebuie să fii "un pic neom" ca să câștigi acest sezon

Alex Delea, dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars! De ce crede că trebuie să fii "un pic neom" ca să câștigi acest sezon

Alex Delea a fost eliminat de la Survivor deși mulți îl vedeau câștigător, a stârnit multe lacrimi și a emoționat pe mulți.

Gallery

​La Măruță a venit cu inima deschisă și a vorbit despre faptul că nu ar fi rămas în competiție nici dacă i se oferea ocazia printr-o amuletă sau altfel. Deși nu i-a nominalizat direct pe Zanni sau pe Andrei Ciobanu, ambii întorși după eliminare, deși nu a spus direct nimic despre cine face strategii și cine nu, din spusele lui s-a înțeles poziția față de foștii colegi din Survivor All Stars. Mai mult , a subliniat clar că nu crede că era locul lui în competiție, deși avea capacitate de câștigător. 

Mai în glumă, mai în serios, Măruță a completat, în timp ce Alex Delea vorbea:

Orice asemănare cu personajele din Survivor e complet întâmplătoare...

​Alex Delea a afirmat:

Știam că o să fiu eliminat, aveam și un discurs, nu l-am mai spus, nu știu ce am mai spus. (...) Spuneam că dacă aveam o amuletă și eram eliminat, plecam oricum. Pentru că dacă rămâneam și câștigam, mă simțem într-un fel.  

Nu m-a dezamăgit nimeni acolo, am fost prieten cu totă lume. Robert, Iancu, Ștefania, pe ei îi vpd câștigători. Despre Zanni? Vrei să zic Zanni câștigător dacă nu e la Războinici? Eu țin cu familia mea.
Când am câștigat sezonul meu, nu am avut nicio strategie.(...) Acesta a fost un sezon plin de conflicte. Dacă e un sezon în care să faci strategii, unele mârșave, înseamnă că nu mi-e locul acolo.
Eu mă simt câștigător pentru că am trecut peste ceva. Nu am pățit așa ceva nici când eram mic. Aveam probleme la genunchi și am intrat așa.
Un sezon aparte, unul dificil, un sezon în care trebuie să fii un pic neom. Dacă nu mă accidentam, știu că ajungeam în finală, poate să îmi zică cineva orice.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ FACEBOOK/ INSTAGRAM 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni