• PRO TV
  • Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, revine în serialul „Wednesday"- sezonul 2: "În culise, cu familia noastră complicată" FOTO&VIDEO

Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, revine în serialul „Wednesday"- sezonul 2: "În culise, cu familia noastră complicată" FOTO&VIDEO

Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, revine în serialul „Wednesday"- sezonul 2: "În culise, cu familia noastră complicată" FOTO&VIDEO

Vești bune pentru cinefili! Au început filmările pentru sezonul 2 al serialului "Wednesday".

Dacă primul sezon a fost filmat în România, Netflix anunţă oficial că acest sezon va fi filmat în Irlanda.

Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, va fi şi în noul sezon al celebrului serial. Thing a fost ales de echipa de producţie să fie „influencerul" care împărtăşeşte, la nivel global, toate noutăţile despre serial, dar şi informaţii din culise.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix", a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuţia mult aşteptatului serial.

"Wednesday" este cea mai populară serie Netflix în limba engleză, cu peste 252.10 milioane de vizualizări în sezonul 1. Serialul a petrecut peste 20 de săptămâni în Top 10 Global şi a ajuns în Top 10 Cele mai urmărite seriale în 93 de ţări.

Serialul în care misterul se împleteşte armonios cu supranaturalul prezintă anii lui Wednesday Addams ca studentă la Nevermore Academy.

Printre producătorii executivi se numără şi Steve Stark, Andrew Mittman, Tommy Harper, Karen Richards, Kayla Alpert, Jonathan Glickman, Gail Berman şi Meredith Averill. Jenna Ortega va fi, de asemenea, unul dintre producătorii sezonului 2.

Regizori ai noului sezon sunt şi Paco Cabezas şi Angela Robinson.

Distribuţia este formată din: Jenna Ortega, Steve Buscemi, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobanţu, Moosa Mostafa, Isaac Ordonez, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Billie Piper, Georgie Farmer, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor cu Luis Guzmán şu Catherine Zeta-Jones; alături de Joanna Lumley, Thandiwe Newton, Jamie McShane, Frances O'Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo cu Fred Armisen, Christopher Lloyd şi mulţi alţii.

George Burcea nu mai joacă în sezonul 2 al serialului “Wednesday”

În primul sezon al serialului, în distribuţia Wednesday a fost şi românul George Burcea în rolul valetului Lurch. Burcea a anunţat însă că a decis să nu mai apară în noul sezon invocând motive personale şi manageriale.

Primul sezon de opt episoade a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 - martie 2022, în locuri precum Castelul Cantacuzino (care este internatul Nevermore), Universitatea Politehnică, Grădina Botanică sau Casa Monteoru.

Sezonul 2 al serialului Wednesday este așteptat în primăvara anului 2025.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni