• PRO TV
  • Toată lumea le prevestea divorțul, dar ei au anunțat că așteaptă primul copil! Justin și Hailey Bieber urmează să devină părinți

Toată lumea le prevestea divorțul, dar ei au anunțat că așteaptă primul copil! Justin și Hailey Bieber urmează să devină părinți

Toată lumea le prevestea divorțul, dar ei au anunțat că așteaptă primul copil! Justin și Hailey Bieber urmează să devină părinți

Hailey Bieber este însărcinată și așteaptă primul copil cu soțul ei, Justin Bieber. Cei doi și-au anunțat și fanii, postând un videoclip emoționant pe Instagram, acolo unde viitoarea mămică își etalează burtica cu mândrie.

Viitorii părinți au organizat și o ceremonie de reînnoire a jurămintelor de la căsătorie, care a avut loc în Hawaii. Îmbrăcată într-o rochie Saint Laurent de dantelă, cu voal pe cap, Hailey pare extrem de emoționată și fericită în același timp.

@just_girlyy_things HAILEY BIEBER PREGNANT #justinbieber #haileybieber #fyp #fy #haileybaldwin #haileyrhodebaldwinbieber #baby #pregnant #pregnancy #jb #biebs #drew #drewhouse #childhood ♬ LK II x tumblr girls - ourfeelings?

În vârstă de 27 de ani, Hailey pare că ar fi intrat în al doilea trimestru de sarcina, după dimensiunile burticii, însă se speculează că ar avea deja 6 luni de sarcina.

Hailey și Justin Bieber sunt căsătoriți din 2018, însă în ultima perioadă au fost fost zvonuri că relația lor este pe sfârșite. Aceasta veste contrazice însă toate zvonuirile.

Gallery

Celebritățile s-au grăbit să felicite cuplul, pe Instagram. Surorile Kardashian, apropiate cuplului, le-au transmis toată iubirea lor, iar vestea nu i-a lăsat indiferenți nici pe Jennifer Lopez, Lenny Kravitz, Justin Timberlake sau Donatella Versace.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni