• PRO TV
  • Cea mai dorită braziliancă, surprinsă de paparazzi la plajă. Anitta, apariție imposibil de ignorat

Cea mai dorită braziliancă, surprinsă de paparazzi la plajă. Anitta, apariție imposibil de ignorat

Cea mai dorită braziliancă, surprinsă de paparazzi la plajă. Anitta, apariție imposibil de ignorat

În vârstă de 31 de ani, Anitta este una dintre cele mai populare artiste braziliene: chiar dacă pe plan internațional nu se bucură de o popularitate la fel de mare ca în țara sa natala, artista știe cum să se facă remaracata la orice apariție în public.

Brazilianca a fost surprinsă de paparazzi la o ședință foto pe plaja Grumari din Rio de Janeiro. Aceasta și-a etalat trupul intens lucrat la sală în mai multe ținute provocatoare, spre încântarea celor prezenți pe plajă.

Gallery

De curând, brazilianca a fost invitata specială a Madonnei în concertul pe care l-a susținut la Rio, pentru a marca finalul turneului ei, Celebration. La fiecare concert, Madonna aduce câte o vedetă pentru a acorda note dansatorilor ei.

View this post on Instagram

A post shared by Anitta ? (@anitta)

Una dintre cele mai dorite brazilience nu are momenan o relație stabila. Ultimul ei iubit cu care s-a afișat public, anul trecut, a fost italianul Simone Sussina, din 365 Days, însă în ultima vreme nu au mai fost văzuți împreună.

În doar 10 ani, Anitta a devenit cea mai mare vedetă pop din Brazilia. De la fetița din favelale din Rio, care cânta cu deodorantul pe post de microfon, a ajuns la faimă mondială. Pe lângă piesele de succes, are și două seriale pe Netflix și peste 65 de milioane de fani pe Instagram.

A cântat live la Jocurilor Olimpice, a condus paradele carnavalului de la Rio, a fost pe coloana sonoră a filmului Charlie's Angels, cu Kirsten Stewart în rol principal.

Turneele ei sunt în mod constant sold out și a colaborat cu artiști precum Madonna, Cardi B, Snoop Dog, Ricky Martin, Major Lazer, Maluma și J Balvin.

Piesele ei combină stilul pop cu funk Carioca și reggaeton.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni