• PRO TV
  • Primul mesaj al lui Mihai Albu, după ce a fost operat de cancer la prostată. Designer-ul a fost supus unei intervenții chirurgicale importante: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Primul mesaj al lui Mihai Albu, după ce a fost operat de cancer la prostată. Designer-ul a fost supus unei intervenții chirurgicale importante: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Primul mesaj al lui Mihai Albu, după ce a fost operat de cancer la prostată. Designer-ul a fost supus unei intervenții chirurgicale importante: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Joi, 9 mai, Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a fost operat de cancer la prostată. Acesta a ales să facă intervenția la un spital privat din Capitală și, la scurt timp după ce s-a trezit din anestezie, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Gallery

​Mihai Albu a fost, recent, diagnosticat cu cancer de prostată, însă nu a oferit niciun detaliu despre starea lui de sănătate. Acesta a surprins pe toată lumea, în urmă cu scurt timp, atunci când a anunțat, în mediul online, că a fost operat de cancer la prostată.

Cum se simte Mihai Albu, după ce a fost operat de cancer

Operația prin care Mihai Albu a trecut a avut loc în urmă cu doar câteva ore, iar designer-ul se simte bine. Încă se află în spital, așa cum este normal, dar este încrezător în ceea ce privește modul în care vor evolua lucrurile.

În urma intervenției chirurgicale, i-a fost extirpată prostata, dar și ganglionii locali și le-a mărturisit celor care îl urmăresc faptul că progresele se văd din ce în ce mai mult.

Citește și:

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali.

 Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase, a fost mesajul postat de Mihai Albu.

Iulia Albu îi este alături fostului soț

Chiar dacă au divorțat cu scandal și și-au aruncat cuvinte grele, Iulia Albu nu a rămas indiferentă în ceea ce privește momentele dificile prin care trece Mihai Albu. Aceasta a recunoscut că a aflat de la fiica lor de diagnosticul designer-ului, dar l-a asigurat că este lângă el cu tot ceea ce are nevoie.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a spus Iulia Albu, conform Cancan.

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni