• PRO TV
  • Dodel, din lac în puț! Nu mai are voie să își vadă copilul! Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui, la două luni după ce au devenit părinți

Dodel, din lac în puț! Nu mai are voie să își vadă copilul! Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui, la două luni după ce au devenit părinți

Dodel, din lac în puț! Nu mai are voie să își vadă copilul! Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui, la două luni după ce au devenit părinți

Cristi Tănase a dat-o din nou în bară! Soția lui Dodel a obținut ordin de protecție împotriva lui, iar acum fostul fotbalist nu mai are voi se apropie de ea și de copilul lor timp de un an.

Gallery

Ce a făcut-o pe soția lui Dodel să recurgă la ajutorul autorităților

Problemele par nesfârșite pentru Cristi Tănase. Dacă în urmă cu câteva luni a șocat pe toată lumea  când a apărut cu dinții sparți, pe preș, în fața ușii și plin de sânge, ei bine, lucrurile s-au agravat și mai mult acum.

Soția fostului fotbalist a recurs la un gest extrem, la două luni după ce a adus pe lume primul copil al lor.

Se pare că partenera lui Dodel a obținut ordin de protecție împotriva lui, astfel, fostul fotbalist nu are voie să se apropie de ea și de copilul lor timp de 12 luni, potrivit spynews.ro

Dacă Dodel va îndrăzni să nu respecte distanța de 100 de metri față de soția sa și de copilul lor, acesta riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Până în acest moment nu este cunoscut motivul pentru care Adina Maria Tănase și Dodel au ajuns în această situație.

Citește și:

Dodel, cu dinții sparți și plin de sânge, pe preș, în fața ușii

În urmă cu câteva luni, Dodel i-a dat palpitații soție sale, însărcinată fiind, când au apărut imagini cu el stând în fața ușii, pe preș, cu dinții sparți și plin de sânge.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șpriț, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?’, a spus Cristi Tănase, citat de gsp.ro.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni