• PRO TV
  • Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație. Cum arată inelul de logodnă

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație. Cum arată inelul de logodnă

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație. Cum arată inelul de logodnă

Bat clopote de nuntă în showbiz! Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, după 3 ani de relație.

Gallery

Anamaria Ferentz este în culmea fericirii! Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul american. Vedeta a făcut publice imaginile cu inelul de logodnă.

Modul inedit în care Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de Douglas

Anamaria Ferentz a plecat din România în urmă cu mai mulți ani și s-a stabilit în America, acolo unde l-a cunoscut pe Dougulas, sufletul ei pereche.

Bărbatul are origini americane, este om de afaceri și are 7 copii. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar artista a recunoscut că a fost sceptică la început și nu-și dorea să se avânte într-o relație. Se pare că vedeta și-a schimbat părerea și s-a logodit cu bărbatul care îi face viața mai frumoasă de trei ani de zile.

„Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Cum eu nu prea ieșeam din casă să socializez, le spuneam prietenilor că ei sunt singura mea șansă să mai cunosc pe cineva, așa că s-au conformat. (zâmbește) Prima dată când am auzit că are șapte copii și stă în Oregon, nu mi-am dorit să îl cunosc, eu locuiam în Bel Air, California, și clar nu mi-aș fi dorit să mă mut mai departe de 10 minute de condus.

Citește și:

Dar insistențele lor că este un om minunat și rar de întâlnit m-au făcut să accept prima întâlnire. Și mă bucur mult că am făcut-o, au avut mare dreptate! Este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit. Suntem o super echipă și a fost cea mai curajoasă decizie a mea, pe lângă cea de a veni în US', ne-a povestit Anamaria, în 2023, într-un interviu pentru VIVA!.

Pe 8 mai, Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, Douglas. Cei doi s-au logodit chiar în ziua când au aniversat trei ani de relație și într-un loc de suflet. Vedeta a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini de la cerea în căsătorie. VEZI CUM ARATĂ INELUL ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Acum trei ani, pe 8 mai, mi-am întâlnit sufletul pereche. Ieri, 8 mai 2024, el m-a întrebat pe banca noastră: „Anamaria Ferentz, iubita mea, vrei să te căsătorești cu mine?', iar eu am spus „Da'. A fost cea mai romantică, frumoasă și atentă cerere în căsătorie din toate timpurile! A fost efectiv o surpriză, ceea ce îmi place cel mai mult! Binecuvântată, fericită și mai îndrăgostită ca niciodată', a scris artista pe rețelele de socializare.

 Citește și:

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni