Triplo Max și Andra Gogan au lansat piesa "Wolfy Style"

Triplo Max și Andra Gogan au lansat piesa Wolfy Style
Citeste mai mult despre: Andra Gogan, Triplo Max, Wolfy Style,
Data publicarii: 05 Octombrie 2020
Data actualizare: 05 Octombrie 2020
Triplo Max lansează o noua piesă în colaborare cu Andra Gogan. Piesa se numește „Wolfy Style”, este compusă de Triplo Max, Evangelos Siakas și Cătălin Dascălu, iar videoclipul a fost făcut de Răzvan Gogan și Mihai Laz.

Sunt foarte mandră de acest prim proiect în limba engleză! Este ceva diferit de tot ce am făcut până acum și este o altă latură pe care o arăt publicului, personajul din poveste fiind Scufița Roșie care se îndrăgostește de lup. Colaborarea cu Triplo Max mă bucură foarte mult, el fiind recunoscut internațional cu sute de milioane de redări în Rusia, Statele Unite și alte țări, dar și un artist extraordinar! Simt că această piesă are șanse de a deveni hitul anului", a spus Andra Gogan.

Wolfy Style este o piesă care transmite foarte multă energie și un feeling special încă de la primele acorduri. De când am auzit liniile melodice și versurile ne-am dat seama că Andra Gogan este foarte potrivită pentru această piesă. Sunt încântat de această colaborare și foarte mulțumit de cum a ieșit. Îmi doresc ca această piesă să ajungă la sufletele ascultătorilor”, a spus Triplo Max.

Vezi si: Masked Singer Romania, editia 4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!