Lucian Mîndruță: ”Cred că PRO TV a fost primul produs occidental al României”

Lucian Mîndruță: ”Cred că PRO TV a fost primul produs occidental al României”

La 25 de ani de PRO TV, Lucian Mîndruță își aduce aminte de începuturile carierei sale în PRO, de ceea ce a însemnat această televiziune pentru el, dar și pentru toți românii.

Lucian Mîndruță a venit în PRO TV în 1995, la îndemnul colegei sale, Andreea Esca: ”E o persoană căreie îi datorez prezența mea la PRO TV, care a insistat să vin acolo, care și-a dorit să lucrăm împreună, câteodată poate mai mult chiar decât șefu: Andreea. Ea m-a inspirat, ea m-a marcat, ea m-a adus la PRO TV - de două ori - ea este unul dintre motivele pentru care mi-a plăcut televiziunea. Dacă la Sârbu m-a uimit ambiția, la Esca m-a inspirat perfecțiunea. Ea era perfectă. A fost de la început. Esca n-a făcut greșeli. Niciodată. Nu se cunosc bâlbe cu Esca. Chiar și când folosea niște expresii deocheate, înainte de emisie, așa, în glumă, le spunea și pe alea perfect”.

Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea. De 1 decembrie, PRO TV lansează https://25deani.protv.ro/

Urmăriți, în video-ul de mai jos ce a însemnat pentru Lucian Mîndruță PRO TV, dar și ce crede că a însemnat lansarea acestui post de televiziune pentru România, în general. 



Momentul 11 septembrie 2001
a înseamnat pentru Lucian Mîndruță primul breaking news fără prompter. ”Pentru mine, n-am fost nimic pregătit. Eu eram în studiu, proaspăt aranjat, să trag un promo pentru emisiunea mea cu Brucan... În momentul ăla, în care noi dezbăteam dacă să intrăm sau nu în direct, a intrat un al doilea avion în turn. Și atunci am început să urlu: LIVE, LIVE, Breaking News! Nici nu am mai stat să mă gândesc... m-am dus direct pe scaun. Și am stat în emisie de pe la 4-5 după-amiaza, ora României, până pe la 12 noaptea”...


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

Articole pentru emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni