Alexandra Dinu: ”PRO TV a revoluționat conceptul de televiziune în România”

Alexandra Dinu: ”PRO TV a revoluționat conceptul de televiziune în România”

Alexandra Dinu a pășit în PRO TV acum 20 de ani, iar după o pauză, frumoasa actriță a revenit în televiziunea din România, într-o postură nouă, jurat la Românii au talent. 

Ce sentiment te încearcă acum, la întoarcerea în PRO TV? Ai început aici cu PRO MOTOR..

Revenirea în PRO TV înseamnă pentru mine întoarcerea acasă, la rădăcinile mele. Ma bucur să fiu acasă după mulți ani și sunt încântată să fac parte din această echipă minunată. Este emoționant să te reîntorci, după atât de mulți ani, într-un loc pe care l-ai iubit, care ți-a lăsat amintiri frumoase și care a reprezentat începuturile carierei. Mi-a făcut mare plăcere să descopăr acești oameni entuziaști și profesioniști care muncesc pentru ca fiecare proiect să iasă atât de bine.

Le mulțumesc tuturor pentru primirea călduroasă pe care mi-au oferit-o și pentru dedicarea și entuziasmul pe care le-am văzut la fiecare dintre ei. 

Care e prima ta amintire despre PRO TV?

Mi-amintesc că atunci când am pășit pentru prima dată în PRO TV, acum 20 de ani, am fost fascinată de tot ceea ce vedeam în jurul meu... oameni foarte muncitori, entuziaști, dornici să învețe, să creeze. PRO TV a fost și este un vis împlinit.

Ce a însemnat PRO TV pentru români, pentru România, pentru tine?

O revoluție a modului în care se făcea televiziune - a revoluționat conceptul de televiziune în România. Într-o Românie gri, cenușie, PRO TV a adus o lume plină de culoare și de viață.

A format o generație, generația Pro, generația oamenilor creativi, care și-au dat frâu liber imaginației și care au reușit să își îndeplinească visurile, profitând de accesul la informație și de toată deschiderea pe care PRO TV le-a oferit-o.

PRO TV a fost un “milestone” pentru generația mea, am învățat cu toții cum să gândim liber și cum să trăim liber.

Un mesaj pentru publicul PRO TV.

Le urez, în primul rând, bine v-am găsit! Mă bucur să fiu din nou alături de voi și abia aștept să urmăriți, în primăvară, sezonul #unusiunu din Românii au talent. Petreceți timp împreună cu cei dragi, aveți grijă de voi și bucurați-vă de toate surprizele pe care vi le-a pregătit PRO TV în această perioadă.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

Articole pentru emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni