• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Reacția lui Adrian Jaravăț după participarea la „Batem Palma?”. Câți bani a câștigat concurentul: „Mi-a zis că o să fie bine și uite că a fost bine”

Reacția lui Adrian Jaravăț după participarea la „Batem Palma?”. Câți bani a câștigat concurentul: „Mi-a zis că o să fie bine și uite că a fost bine”

Reacția lui Adrian Jaravăț după participarea la „Batem Palma?”. Câți bani a câștigat concurentul: „Mi-a zis că o să fie bine și uite că a fost bine”

În ediția cu numărul 32, a fost rândul lui Adrian Jaravăț să ajungă față în față cu Cosmin Seleși. Bloggerul s-a bucurat de experiența „Batem Palma?” și a câștigat 18.200 de lei.

„Să știi că au fost câteva emoții, doar că nu știu dacă e ăsta secretul sau nu, dar trebuie să fii random, să nu te gândești foarte mult la cutia x sau y și cred că asta m-a ajutat la final să pot să iau o decizie bună”, a spus concurentul care a bătut palma.

Adrian este recunoscător pentru faptul că a cunoscut foarte mulți oameni la acest show și a legat prietenii.

„În momentul în care m-am înscris la „Batem Palma?” am zis că aici e locul meu pentru că am cunoscut atât de mulți oameni faini și am învățat atât de multe și uite ca bonus au venit și bănuții pe care i-am câștigat în această seară”, a adăugat bloggerul.

Cu banii câștigați, Adrian vrea să meargă într-o vacanță și știe deja destinația.

„Cred că o să mă duc în Bali. (...) Mi-am dorit foarte mult să ajung în zona aceea”, a declarat bloggerul după show.

Adrian a povestit și că a avut un vis special înainte de a ajunge în fața cutiilor.

„Am visat o persoană dragă mie, care din păcate nu mai este. M-am trezit de vreo câteva ori, iar suma pe care am câștigat-o astăzi mi-a fost oarecum șoptită și mi-a zis că o să fie bine și uite că a fost bine”, a conchis concurentul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Batem Palma?”, formatul în care norocul și intuiția sunt cele care fac diferența, este de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni