• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cea de-a treia săptămână Batem Palma? a adus câștiguri de peste 52.000 lei concurenților! 

Cea de-a treia săptămână Batem Palma? a adus câștiguri de peste 52.000 lei concurenților! 

Cea de-a treia săptămână Batem Palma? a adus câștiguri de peste 52.000 lei concurenților! 

Intuiție pusă la încercare și câștiguri de la 1 ban la 100.000 de lei. Este clar, este vorba despre Batem Palma?, iar o nouă săptămână a show-ului a ajuns aseară la final. Cosmin Seleși le-a adus celor de acasă, zi de zi, de la 18:00, o oră de voie bună. Cinci concurenți au fost extrași și săptămâna aceasta de către inteligența artificială și au reușit să ajungă la câștiguri variate! Telespectatorii au fost alături de ei și nu au ratat niciun minut, emisiunea fiind lider de audiență în fiecare zi. 

Diana Marinescu, Francisc Șandor, Anca Ana, Rareș Turda și Cristina Tudorache sunt norocoșii care au ajuns în fața deciziilor importante în ultimele zile. Strategiile lor au fost foarte diferite, iar asta s-a văzut și în câștigul final. Diana a ales să bată palma încă din a patra rundă, așa că a plecat acasă cu 2.222 lei. Deși i-a surprins pe toți, se pare că a ales bine deoarece în cutie avea doar 10 lei. Și Francisc a bătut palma, dar pentru suma de 27.890 de lei, într-un moment al jocului în care încă avea pe tablă suma de 100.000 de lei. Anca a părăsit jocul cu 9.980 lei, iar Rareș cu 4.539 lei. Fiecare dintre ei a bătut palma când a simțit că asta e în favoarea lor. Săptămâna s-a încheiat cu o nouă decizie de compromis, când Cristina a acceptat oferta de 7.777 de lei. 


 

Odată cu plecare fiecărui concurent din emisiune, a venit rândul altcuiva să intre în rândul celor care completează panelul edițiilor. Săptămâna aceasta s-au alăturat Alexandra Purcea, Ștefan Chiper, Andruța Anghela, John Patton și Andreea Corb. E vremea să-i cunoaștem și să descoperim treptat cât de bine stau cu intuiția. 

După ce peste 52.400 lei au fost câștigați în doar cinci zile, pentru calculator urmează două zile de pauză! Dar de luni, de la ora 18:00 și până vineri, Batem Palma? revine cu noi ediții. Cine va fi extras și ce bani vor câștiga? Vedem pe PRO TV! 

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Vezi Galeria Foto

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni