• Emisiuni
  • Groapa
  • Lansarea filmului serial „Groapa”, pe 16 septembrie: 5 motive pentru a nu rata primul episod

Lansarea filmului serial „Groapa”, pe 16 septembrie: 5 motive pentru a nu rata primul episod

Lansarea filmului serial „Groapa”, pe 16 septembrie: 5 motive pentru a nu rata primul episod

Au mai rămas doar câteva ore până când telespectatorii români se vor întâlni cu personajele din cel mai așteptat serial al toamnei - „Groapa”. Cu o distribuție de excepție, producția aduce pe micul ecran o poveste fascinantă despre o familie influentă. Primul episod este în această seară, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO. 

 

Filmul Groapa - premieră pe 16 septembrie 

„Familia e totul”, este citatul care îi ține uniți pe Vlahi și îi ajută să depășească multe obstacole. Asta vor descoperi telespectaorii chiar din primul episod al serialului „Groapa”. 

Capul familiei este Sandu Vlahu, personaj interpretat de actorul Nicu Mihoc. Descrierea și-o va face chiar el în prima parte a episodului: „Eu cunosc fiecare om din orașul ăsta, din ce familie e, dacă e pus pe bine sau pe rău în viață. Străinii care vine la noi în oraș, ori caută scandal, ori caută să pună întrebări”. Căsătorit cu Zina Vlahu (Maria Buză), se pare că acesta ar avea trei copii, toți băieți. Mai multe despre fiecare vom descoperi curând. Premiera este la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO.

Motivele pentru care va deveni serialul tău preferat

Serialul „Groapa” este un proiect plin de acțiune și mister, care promite să aducă telespectatorilor momente de neuitat. De ce ar putea să te atragă chiar de la primul episod? Pentru că vei descoperi o filă a realității din România, o lume în care trăim, dar despre care nu prea se vorbește. În plus, pe lângă scenele dramatice, vei găsi umor, dragoste și un exemplu de loialitate pe care rar o întâlnești. 

În primul episod al serialului, vei afla cine este Franco Pascu, interpretat de Emilian Oprea, și cum va interacționa acesta cu familia Vlahu. Actorul originar din Bârlad va intra în pielea unui personaj foarte interesant, atât prin acțiunile pe care le va desfășura, dar și prin caracterul misterios. Telespectatorii vor fi surprinși cu scene incredibile în care va apărea. 

Vei vedea relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Tudor Istodor va interpreta rolul lui Vali, unul dintre fiii lui Sandu Vlahu. Caracterul și comportamentul acestuia va atrage imediat atenția. „Vali e un prințișor, atent la cum se îmbracă, atent la oamenii din jur, își dorește să aibă puterea, își dorește să conducă, dar nu reușește, din multe motive. Dar nu se lasă bătut. Îi merge mintea pentru a ieși din cele mai la limită situații”, a spus Tudor Istodor într-un interviu. 

Îl vei cunoaște și îndrăgi pe Sasha, personajul principal, un băiat foarte curajos și un adevărat lider. Daniel Nuță este actorul care interpretează acest rol cu o mare mândrie: „Am șansa să arăt publicului că sunt și altfel, nu numai ce au văzut în celelalte producții locale sau în producția internațională pe care au văzut-o la începutul acestui an (Rise of Empires: Ottoman). Deci da, mă vor vedea așa cum nu m-au mai văzut, ceea ce e foarte cool! Sper să vă placă și să vă îndrăgostiți de personajul meu - să vă doriți să fiți ca el. Și eu aș vrea să fiu ca el în viața mea. O să înțelegeți de ce”.

Urmărește Groapa pe ProTV și Voyo

Sunt cel puțin 5 motive pentru a nu rata primul episod din serialul Groapa, difuzat la PRO TV și VOYO: 

- Vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână.

- O imagine ca în producțiile vest-europene.

- O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa.

- Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață.

- Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. 

 

Sursă foto: PRO TV

Vezi și: PROMO - Episodul 1 Groapa




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni