• Emisiuni
  • Batem Palma
  • ”Toată lumea pregătită de joc?” O nouă săptămână de Batem Palma? începe în această seară!

”Toată lumea pregătită de joc?” O nouă săptămână de Batem Palma? începe în această seară!

”Toată lumea pregătită de joc?” O nouă săptămână de Batem Palma? începe în această seară!

”Vrea careva să plece mai bogat acasă? La Batem Palma? poți agonisi în doar 60 de minute”. Un mesaj clar și extrem de important despre structura emisiunii în care doar cu ajutorul intuiției, concurenții pot reuși să plece acasă cu sume importante de bani. Cosmin Seleși este pregătit să le aducă telespectatorilor noi ediții în care ”ridicăm ancora, plecăm spre tărâmul făgăduinței. Acolo se află 100.000 de lei”.

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Nicu Bocăneț, Ana Dimofte, Alex Codița, Mona Vidu, Alexandru Hora, Andrei Cheteleș, Alexandra Chitac, Sebastian Lupu, Alexandra Purcea, Ștefan Chiper, Andruța Anghela, John Patton, Andreea Corb, Angelo Kiss, Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Ana Maria Hăbășescu, Fedi El Dic, Diana Roșca, Robert Frățilă, Roxana Parascan, Miki Moraru și Vlăduț Simionescu. Odată cu ediția de astăzi, o nouă colegă li se va alătura.

”Toată lumea pregătită de joc?”, îi va întreba Seleși pe cei 24 de curajoși și le va reaminti că odată extrași de calculator, vor trebui să aleagă ce cutii să deschidă, dar și să ”facem câte o oprire scurtă să verificăm ce are de oferit Banca”. Cu multă voie bună, chef de joacă și energie la cote înalte, fiecare își așteaptă momentul de întâlnire cu intuiția.

Cosmin Seleși la Batem Palma?
Cosmin Selesi in platoul Batem Palma?  |  FOTO:  Pro TV

Chiar despre asta le va vorbi și doamna avocat Eugenia Bobe, singura care știe exact cum sunt împărțite sumele în cutii: ”Puteți lăsa intuiția să vă fie busolă”. Nici de această dată, Cosmin Seleși nu are șanse mai mari să descopere vreun indiciu. Ba dimpotrivă, va primi răspunsuri la fel de enigmatice: ”Să vă luați ghid inspirația și să nu vă rătăciți”.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni