• Emisiuni
  • Batem Palma
  • „Echipa este pregătită de joc” pentru o nouă săptămână de Batem Palma?, din această seară!

„Echipa este pregătită de joc” pentru o nouă săptămână de Batem Palma?, din această seară!

„Echipa este pregătită de joc” pentru o nouă săptămână de Batem Palma?, din această seară!

Dacă e luni, înseamnă că veștile bune apar odată cu ora 18:00... show-ul Batem Palma? revine, în fiecare seară, până vineri.

”Salut energia celor 24 de prieteni și le țin pumnii. Sunt oameni de bine și merită, toți, premiul de 100.000 de lei”, va spune Cosmin Seleși celor care se află deja în platou și așteaptă cu emoție decizia calculatorului care va alege pentru cine a venit vremea să iasă la joc. Și dacă emisiunea revine, un lucru e clar... va fi ”timp de calitate petrecut împreună”.
Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Andrei Cheteleș, Alexandra Chitac, Sebastian Lupu, Alexandra Purcea, Ștefan Chiper, Andruța Anghela, John Patton, Andreea Corb, Angelo Kiss, Ada Ștef, Gabriel Dumitriu, Ana Maria Hăbășescu, Fedi El Dic, Diana Roșca, Robert Frățilă, Roxana Parascan, Miki Moraru, Vlăduț Simionescu, Andreea Ferkel, Ferucio Damian, Ema Pîrvu, Ben Teekloh și Ana Maria Udriște. În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.

”Echipa este pregătită de joc. Atacăm pe toate flancurile, dacă pasăm cu talent între cutii, evităm cartonașele galbene și atacăm cu încredere cupa de 100.000 de lei”, le va reaminti Seleși tuturor concurenților. Chiar dacă sunt pe cont propriu și se iau la întrecere cu intuiția, aceștia acționează constant ca o echipă și aplaudă succesul fiecăruia.
”Nu pricepi că nu pot să-ți spun”, îl va întreba, cu zâmbetul pe buze, doamna avocat Eugenia Bobe pe Cosmin, după ce acesta va încerca iar să afle câteva indicii despre așezarea sumelor în cutii. ”Sunt de partea corectitudinii și a dreptății, dar mă bucur când văd concurenți fericiți”, va mai adăuga într-una dintre ediții, singura persoană de pe set care știe exact unde se află suta de mii ascunsă în fiecare seară.
Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?
Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni