• Emisiuni
  • Batem Palma
  • De la ora 18:00, pe PRO TV, începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

De la ora 18:00, pe PRO TV, începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

De la ora 18:00, pe PRO TV, începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?

Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care Cosmin Seleși îi va saluta pe cei de acasă și invita într-o nouă incursiune în lumea valizelor care ascund câștiguri de la 1 ban la 100.000 de lei.

24 de concurenți se află, ca de fiecare dată, la pupitre și așteaptă să vadă pe cine va extrage Calculatorul la joc. Și Banca este pregătită să încurce prin ofertele făcute.... deci e clar: e vremea de distracție și voie bună! De la ora 18:00, începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma?, pe PRO TV!

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Anamaria German, Andreea Glavan, Andrei Puia, Angelu Araujo, Constantin Belu, Diana Sorian, Georgiana Ivan, Ioan Iesean, Norica și Andreias, Paloma Ramos, Sebastian Chitrocescu, Ciprian Marița, Vasile Șușca, Speranța Talabă, Alin Olteanu, Florentina Ababei, Claudiu Blaj, Cristina Alecu, Andrei Bedicov, Alina Coman și Roxana Negrea. În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.
”Am strâns atâtea povești faine”, va spune Cosmin Seleși când își va aminti câți concurenți interesanți am descoperit deja în acest sezon, dar și câți au mai rămas în joc, așteptând să se ia la intrecere cu intuiția, atunci când le va veni rândul.
Doamna avocat Eugenia Bobe a aranjat deja sumele în cutii și este decisă să nu ofere nici săptămâna aceasta niciun indiciu despre locul în care se află marele premiu. ”Dacă este vorba despre secretul profesional, 12 luni pe an, asta fac”, îi va reaminti ea lui Cosmin Seleși când acesta va încerca să afle câte ceva de la ea.

Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni