• Emisiuni
  • Batem Palma
  • De 1 aprilie, la ora 18:00, Cosmin Seleși le dă întâlnire telespectatorilor în premiera celui de-al treilea sezon al show-ului „Batem Palma?”

De 1 aprilie, la ora 18:00, Cosmin Seleși le dă întâlnire telespectatorilor în premiera celui de-al treilea sezon al show-ului „Batem Palma?”

De 1 aprilie, la ora 18:00, Cosmin Seleși le dă întâlnire telespectatorilor în premiera celui de-al treilea sezon al show-ului „Batem Palma?”

”Batem Palma? tocmai s-a întors cu al treilea sezon. 24 de protagoniști numai unul și unul. Concurenți plini de energie, determinați să plece acasă cu 100.000 de lei.... sau chiar mai mult”, este anunțul atât de așteptat de către toți cei de acasă, pe care-l va rosti Cosmin Seleși, în această seară, de la ora 18:00, la PRO TV și pe VOYO!

Cei 24 de concurenți care intră în prima ediție a noului sezon sunt: Alina Marcu, David Neacșu, Larisa Spanoche, Paul Enache, Laurențiu Caraman, Dana Markitan, Alex Ștefănescu, Nicoleta Vasile, Ștefan Borleanu, Ioana Olteanu, Steven Radomir, Adelina și Andreea Munteanu, Sorin Minda, Larisa Simion, Andrei Ștefan, Florentina Ababei, Sebastian Florescu, Melania Tudose, Cristian Olescher, Maria Bayerl, Cristina Alecu, Costin Teodorescu, Bianca Stoican și Ovidiu Oltean.

Regulile sunt deja cunoscute, însă acest sezon vin cu o mare noutate! Dintre cei 24, calculatorul va alege, zi de zi, câte un concurent. Cu fiecare rundă, persoana selectată va trebui să deschidă cutiile colegiilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund. După fiecare rundă, în funcție de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza și merge mai departe în joc. Odată ce va accepta vreo ofertă a Băncii sau va câștiga suma din propria cutie, va avea posibilitatea să aleagă dacă merge mai departe și să joace una dintre versiunile cutiei 25 A, B, C, D sau E!

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat în următoarea zi de către o nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a se întrece cu intuiția.  

​Miserioasă din fire, doamna avocat Eugenia Bobe va rămâne singura persoană din platou care cunoaște așezarea exactă a sumelor în cutii. ”Fii pe pace, nimic nu s-a schimbat. La fel de vigilentă”, îl va asigura aceasta pe Seleși, dorind să fie clar pentru toată lumea că nici de această dată nu va oferi niciun indiciu.

Așteptarea s-a încheiat, să înceapă distracția și să vină câștigurile cele mai mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, cel de-al treilea sezon al show-ului Batem Palma?

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni