• Emisiuni
  • Ce spun românii?
  • Concurs Ce spun românii. Prinde cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Concurs Ce spun românii. Prinde cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Concurs Ce spun românii. Prinde cuvântul cheie din emisiune și câștigă premii care țin cu casa!

Acasă e bine. Ai Ce spun românii, în fiecare zi de luni până vineri, distracția ideală după serviciu. Ce ți-ai mai putea dori, în afară de o cină reușită în familie? Îți spunem noi: un concurs cu premii care să-ți tranforme căminul într-un loc și mai confortabil.

Ce spun românii și Leroy Merlin te provoacă la un concurs de atenție și răspunsuri inteligente. Nu e ceva ce n-ai mai făcut până acum, prin urmare îți va fi ușor să prinzi cele câteva reguli.

Ce trebuie să faci? Urmărește fiecare ediție a emisiunii, prinde cuvântul cheie afișat pe ecran și accesează pagina de concurs. Completeză formularul cu datele personale, introdu cuvântul cheie descoperit pe ecran și răspunde la cele șase întrebări zilnice!

Fiecare întrebare are 6, 7 sau 8 variante de răspuns, dintre care una singură reprezintă varianta favorită, cu punctaj maxim (5 puncte). Celelalte variante de răspuns au, cum te-ai prins deja, punctaje din ce în ce mai mici.

Atenție! Fiecare întrebare are timp limitat pentru transmiterea răspunsurilor (10-15 secunde), așa că nu pierde timpul! Trebuie să acumulezi cât mai multe puncte.

Ce poți câștiga? Da, e concurs, deci sunt și premii. Punem la bătaie 9 vouchere pentru cumpărături în rețeaua Leroy Merlin, câte unul în fiecare săptămână. Fiecare voucher e valabil până la 29 martie 2023 și poate fi folosit la o singură sesiune de cumpărături.

Câștigătorii vor fi anunțați săptămânal, în prima zi de luni care urmează unei săptămâni de concurs.

Vrei să știi mai multe? Consultă regulamentul concursului!

Mult succes!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni