• Emisiuni
  • Clanul
  • George Ivașcu, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Clanul: „Are un limbaj pitoresc și e foarte ludic”

George Ivașcu, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Clanul: „Are un limbaj pitoresc și e foarte ludic”

George Ivașcu, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Clanul: „Are un limbaj pitoresc și e foarte ludic”

Unul dintre cele mai așteptate formate ale toamnei, noul serial CLANUL, va ține telespectatorii în suspans, invitându-i să urmărească o poveste despre lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Pelicanul este unul dintre personajele care se vor afla de partea mafiei, fiind jucat de George Ivașcu.

Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, actorul mărturisește că noul rol a reprezentat o provocare.

„Personajul meu, Pelicanul, care e locotenentul Clanului, a lui Bebe Măcelarul, și care face echipă cu Iulică (Codin Maticiuc)... are un limbaj foarte pitoresc și colorat , (...) este foarte ludic”. 

George Ivașcu a vorbit și despre atmosfera de la filmări, menționând că între actori este o perfectă chimie. 

„În pauze râdem foarte mult împreună. Au un tonus foarte bun și, cu toate că zilele de filmare pot fi chiar foarte lungi, ce ne ține împreună e tocmai acest umor și acest spirit de colegialitate și mai ales această miză a serialului, povestea de care suntem îndrăgostiți cu toții”. 

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni