• PRO TV
  • Vorbește Lumea că Emily Burghelea este însărcinată!

Vorbește Lumea că Emily Burghelea este însărcinată!

Vorbește Lumea că Emily Burghelea este însărcinată!

De peste 3 săptămâni, Emily Burghelea face parte din echipa care le oferă telespectatorilor cea mai frumoasă emisiune matinală. De luni până vineri, de la 10:30, alături de Cosmina Păsărin și Majda, tânăra aduce cele mai tari vești, cei mai fresh invitați și acele materiale care nu pot fi ratate.

Astăzi, în timpul emisiei, tânăra a simțit că nu se simte foarte bine și a mers direct la spital pentru a-și face o serie de analize. După ce a postat o poză în care se vedea că este pe perfuzii, Emily a revenit cu o veste surprinzătoare pentru toți cei care o urmăresc: este, din nou, gravidă!

În exclusivitate pentru protv.ro, Emily a declarat: ”Am simțit că îmi explodează sufletul de bucurie, am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute, ne doream mult un al doilea copil doar că din cauza programului încărcat din ultima perioadă nu am mai verificat dacă e pe drum sau nu! Suntem în al nouălea cer, și eu și Andrei! Amedea va deveni soră mai mare!”

Vedeta încă nici nu realizează ce vești a primit, declarând: ”Încă sunt în stare de șoc! Abia am aflat că sunt însărcinată, însă cred că ne vom descurca de minune...”

Pentru mai multe vești de la proaspăta graviduță, nu ratați mâine, de la ora 10:30, Vorbește Lumea, pe PRO TV și VOYO! 




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni