• Emisiuni
  • Clanul
  • În CLANUL, minciuna și prefăcătoria domnesc, iar iubirea și intențiile bune mocnesc: Nu știu cât mai rezist

În CLANUL, minciuna și prefăcătoria domnesc, iar iubirea și intențiile bune mocnesc: Nu știu cât mai rezist

În CLANUL, minciuna și prefăcătoria domnesc, iar iubirea și intențiile bune mocnesc: Nu știu cât mai rezist

O viață ușoară nu poate avea la bază un ascunziș, o fugă constantă de realitatea care te înconjoară și o teamă de a nu fi descoperit prin fiecare mișcare pe care o faci. Dar atunci când acele minciuni îți scriu prezentul și te fac să speri la un viitor mai bun, ridici capul din pământ și înveți să pășești peste orice provocare. Tudor, cel care cândva era copilul ideal, absolvent de Facultate, pare că e tot mai aproape de profilul mafiotului cu sânge rece, iar David, cel care a crescut pe străzi și știe ce înseamnă durerea, pare că descoperă tot mai mult cum e să fie adultul responsabil, încărcat de responsabilități. 

Un apel a schimbat totul pentru Tudor, însă moartea lui Giani l-a readus într-un punct zero, atât de dureros, în care nu știa nimic despre dispariția fratelui său întâmplată cu mulți ani în urmă. În această seară, după o discuție cu Costoiu despre cel care îl tot suna pe Giani înainte de a muri, Tudor își va lua soarta în propriile mâini. Deși avertizat de Comisar că ”legea tăcerii e singura lor religie”, tânărul va refuza să creadă că nu poate scoate mai multe de la singurul care aparent deține informații prețioase din trecut: ”Sunt bun să-mi iau gloanțe, dar nu să vorbesc?”. Va mai reuși el să continue lupta personală, pe lângă cea profesională, având în vedere că vorbele par a transmite că ajunge la capătul răbdării: ”Nu știu cât mai rezist să nu-i calc în picioare”?

Și pentru David, lucrurile se complică: Ilinca nu pare să creadă că faptul că l-a împușcat pe Tudor a fost doar pentru a se apăra: ”Ce fel de om ești tu? Cât de prefăcut poți să fii?”, iar Bebe îl bănuiește tot mai tare că minte și ascunde ceva. În ciuda perioadei dificile prin care trec, Tătuțu îi va oferi și o lecție lui și Verei, una pe care nimeni nu ar trebui să o uite: ”Noi suntem familia. Ce nu încape într-o valiză, nu ne trebuie”. 

Într-o lume în care trebuie să-ți calculezi fiecare cuvânt, în care orice acțiune îți este observată de cei din jur, mai poate fi vreun gând că iubirea există? Ilinca și David nu par a mai găsi drumul comun, iar Vera și Tudor se luptă încă din episodul trecut cu frica și privirile curioșilor. 

Viața merge mai departe, prezentul se scrie cu fiecare obstacol depășit, singurele valori care rămân în picioare sunt familia și dorința de a nu ceda. E CLANUL, iar în această seară, de la 20:30, se scrie cel de-al șaselea capitol al primului sezon al poveștii. 

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

CLANUL - Sângele frate nu te face!

Vezi și:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni