• Emisiuni
  • Clanul
  • Silviu Mircescu și Segiu Costache sunt protagoniștii interviurilor din această săptămână

Silviu Mircescu și Segiu Costache sunt protagoniștii interviurilor din această săptămână

Silviu Mircescu și Segiu Costache sunt protagoniștii interviurilor din această săptămână. Cei doi actori din CLANUL sunt prieteni în afara platoului de filmare și ne-au povestit cum s-au schimbat pentru ei unele lucruri de când a început serialul CLANUL. 

„Pe mine m-a ajutat foarte mult că sunt polițist în serial pentru că m-a oprit poliția de câteva ori bune pentru că am o, să zicem, problemă la mașină. M-au iertat de fiecare dată”, spune Silviu.

„Aud des că sunt foarte diferit față de cum sunt la televizor. Păi este un personaj și am placa asta: eu sunt pisică în viața de zi cu zi, n-am nicio treabă cu personajul”, povestește Sergiu.

Întrebați care a fost momentul decisiv din carieră, Silviu a răspuns: „Momentul decisiv a fost când m-am hotărât să dau la teatru. Nu am dat din prima la UNATC, un an de zile am fost la Jurnalism, după care m-am întrebat ce fac cu viața mea și care e rostul meu pe acest pământ și am dat pe ascuns la teatru, n-a știut absolut nimeni. Saptamana aceea în care am hotărât să dau pe ascuns a fost momentul decizic, pentru că am prins trenul. Am vrut să-i fac o surpriză mamei”.

Cum arată prietenia dintre cei doi, ce fel de roluri preferă să joace, dar și cum îi văd ei pe români, vedeți în Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni