• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV! Denis Hanganu, detalii din culisele noului sezon CLANUL:„Vor exista personaje noi”

EXCLUSIV! Denis Hanganu, detalii din culisele noului sezon CLANUL:„Vor exista personaje noi”

EXCLUSIV! Denis Hanganu, detalii din culisele noului sezon CLANUL:„Vor exista personaje noi”

Denis Hanganu, protagonistul din serialul „Clanul”, detalii uluitoare din culisele sezonului 3. Serialul fenomen de la PRO TV revine pe micile ecrane luni, 11 septembrie, de la ora 20:30.

Denis Hanganu, cunoscutul actor care dă viață personajului Tudor în serialul Clanul, ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care a făcut dezvăluiri incendiare despre sezonul 3, care va debuta luni, 11 septembrie, pe PRO TV și pe VOYO!

Celebrul actor a mărturisit că s-a muncit pe brânci pentru noul sezon al serialului Clanul, astfel telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize. Bineînțeles, Denis a dat din casă și câteva detalii despre noul sezon, precizând că vor exista personaje noi. Acesta a mai spus și de ce telespectatorii trebuie să urmărească noul sezon.

„Pentru că este o rețetă de succes, pentru că s-au uitat până acum două sezoane, motiv pentru care le și mulțumim, pe calea asta, și, așa cum cred eu că ar trebui să fie lucrurile la noi în cinematografie, cele bine făcute, ar trebui să se uite...simplul fapt că a existat o continuitate generează încredere și generează o speranță a unei povești de succes. Noi, echipa din față, actorii și tot ce vedeți partea asta de promovare, echipa din spate, lucrează cot la cot, practic ne bat inimile la unison, astfel încât să scoatem acest produs cinematografic la o calitate superioară...Vor exista personaje noi, unele vor dispărea”, a dezvăluit Denis Hanganu, exclusiv pentru protv.ro.

Denis Hanganu se bucură de un real succes, personajul Tudor l-a propulsat în atenția publicului, chiar el a recunoscut că oamenii îl recunosc pe stradă și îl opresc să facă poze.

„Mă aflu într-un moment de vizibilitate maximă a prezenței mele în mediile sociale, pe stradă, oamenii, de sigur, mă opresc, fac poze, îmi adresează tot felul de feedback-uri pozitive legate de munca mea la acest personaj, altfel nu pot să spun decât că mă bucur”, a mai spus actorul.

Denis are și un mesaj pentru fanii serialului Clanul și îi îndeamnă să urmărească noul sezon, căci este unul plin de surprize.

”Vreau să le mulțumesc foarte multă că sunt atât de loiali și că ne-au urmărit cu atât de mult interes până acum și le promit că și următorul sezon va fi la o calitate cinematografică așa cum se așteaptă sau așa cum i-am obișnuit până acum. Să urmărească povestea lui Tudor!”, a conchis celebrul actor.

Urmărește primul episod din CLANUL simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, serialul va fi disponibil cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Sursă foto: Instagram/ Denis Hanganu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni