• Emisiuni
  • Clanul
  • Inspectoarea Olivia nu a iertat-o pe Vera! Fiica lui Bebe Măcelaru a aflat cruntul adevăr: „Ți-am studiat dosarul cuvânt cu cuvânt” 

Inspectoarea Olivia nu a iertat-o pe Vera! Fiica lui Bebe Măcelaru a aflat cruntul adevăr: „Ți-am studiat dosarul cuvânt cu cuvânt” 

CLANUL, cel mai iubit serial din România la ora actuală, aduce în fața telespectatorilor momente pline de suspans, acțiune cât cuprinde, dar și povești întunecate de familie. Vera Maximilian, fiica lui Bebe Măcelaru, a aflat detalii cutremurătoare din trecutul său! Iată ce i-a povestit inspectoarea Olivia!

Cel de-al doilea episod al producției de la PRO TV vine cu povești terifiante pentru Vera, fiica lui Bebe Măcelaru care se află în arestul poliției.

Din cauza unor neînțelegeri, tânăra avocată a ajuns în spatele gratiilor, iar acum este nevoită să suporte consecințe dure. Inspectoarea Olivia și-a făcut „timp” și a studiat în detaliu dosarul Verei Maximilian, iar ce a aflat depășește orice imaginație. Fiica lui Bebe Măcelaru are un trecut tulburător, iar până acum a trăit într-o mare minciună. Cruntul adevăr o distruge pe Vera, care ar putea să îl toarne la Poliție pe Tătuțu și să distrugă tot ce a construit în zeci de ani.

Urmărește CLANUL și vezi ce se va întâmpla cu mafiotul Bebe Măcelaru!

Hai pe VOYO dacă vrei să revezi cele mai tari momente atât din primele două sezoane CLANUL, cât și din al treilea. Mai mult, poți urmări înaintea tuturor și episodul 3!

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL TENSIONAT DINTRE VERA ȘI INSPECTOAREA OLIVIA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni