• Emisiuni
  • Clanul
  • Luminița Achim, în episodul 3 din Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să...”

Luminița Achim, în episodul 3 din Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să...”

Luminița Achim, în episodul 3 din Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să...”

Episodul trei din Clanul va răscoli planurile unora, le va aduce adevărul în față altora, iar pentru unii va închide capitole, în timp ce pentru alții le va deschide! Ilinca o va găsi pe doamna Pribeagu, cea care îi va spune un adevăr despre David, Obuz va fi atacat pentru ce a îndrăznit să-i facă lui Tătuțu`, Vera va ajunge la Rahova, iar Sofia își va îngropa copilul. Multe alte personaje vor fi izbite de adevăr sau... minciună! Toate, diseară, de la 20:30, într-un nou episod din Clanul.

Costoiu va ieși din spital, însă, va avea o întâlnire neașteptată. Luminița îl va lua prin surprindere, în plină stradă: „Bine ai înviat, domnu` Comisar. Atât vreau să știu: cum facem cu programul ăla de protecție a martorilor?! Trebuie să fac eu cerere sau te ocupi tu? Fata lu Măcelaru e închisă, băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis tu. De fapt, nu mai e în siguranță nicăieri. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să vin a doua oară să-ți spun, că ne certăm urât de tot, m-ai înțeles?”. Ce informații are Luminița de s-a dus hotărâtă peste comisar, vedem în Clanul.

Tudor nu are de ales! Tătuțu` i-a spus că trebuie să strice nunta și să fure mireasa, pentru a se răzbuna pe Obuz. Sergiu, însă, va încerca să-l convingă că nu poate duce sarcina la bun sfârșit: „De ce iei tu fapta asta? E lucru care-ți stă pe creier toată viața dacă faci așa ceva. Ai învățat respectu` de la mămica ta, te-a învățat cum se trăiește corect și frumos, gabore. Cum să faci tu treaba asta deseară, când mămica care te-a crescut e pe pământul ăsta, cum? Niciodată nu ești tu om bun la așa ceva, gabore!”. „Ți se pare că e loc de comentat la Tătuțu`?! Ești conștient că dacă nu faci ce zice el că e de făcut, pune ochii pe tine și nu te mai iartă niciodată, nu?”, îi va răspunde Tudor.

David va fi cât mai aproape să-l găsească pe Ciomag, în urma unei întâlniri pe care o va avea. Despre ce este vorba, vedem în Clanul. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni