• Emisiuni
  • Clanul
  • Tudor, în noul episod din Clanul: „Înteleg că n-ai încredere în mine. Ori ne cred proști pe amândoi, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”

Tudor, în noul episod din Clanul: „Înteleg că n-ai încredere în mine. Ori ne cred proști pe amândoi, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”

Tudor, în noul episod din Clanul: „Înteleg că n-ai încredere în mine. Ori ne cred proști pe amândoi, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”

În spatele oricărei minciuni există un adevăr pe care unii nu îl știu, iar cei care îl știu, nu vor să-l spună. Ce va afla David de la Ciomag? Dacă va reuși Tudor să scoată ceva de la Bebe, cum evoluează alianța dintre Magda și Sofia, dar și ce vor face Pelicanu` și Iulică, vedem într-un nou episod din Clanul, diseară, de la 20:30.

Gallery

​În celula în care Tudor a cerut să fie alături de Tătuțu`, va fi o discuție tăioasă: „nu mai te gândi, Tudore, că se aude. Flotările alea care le faci tu, eu le am făcut cu viața. Mă punea jos la pământ, mă ridicam. Și n-are legătură cu tinerețea, nici cu gimnastica de-o faci tu. De ce ne-a băgat pe amândoi în cușcă, la un loc?”, va întreba Bebe. „Înteleg că n-ai încredere în mine, că asta încerci să-mi spui, ori ne cred proști pe amândoi și așteaptă să vorbim ce-i intereseaza pe ei, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”. Cum va reacționa Tătuțu` la răspunsul lui Tudor, vedem în noul episod.

Magda va ajunge la secție, cu Florinel, unde le va cere socoteală celor de acolo: „Nu am nicio problemă. Voi aveți una. Mi-ați confiscat copilu` și nu ați avut grijă de el. L-am găsit pe stradă, inconștient”. Cum vor reacționa cei din brigadă și dacă își vor da seama cum a fost luat Florinel din grija lor, aflăm în câteva ore.

David încă stă pe lângă Ciomag, în speranța că va afla adevărul despre el, însă bărbatul se joacă cu mintea lui și-l va trece prin stări puternice. Ciomag, însă, are un plan: „după o scoatem afară pe Vera, apoi pot să mor liniștit”. Ce-și dorește el, de fapt, aflăm în Clanul.

Dacă va scăpa Vera cu viață, după bătaia pe care a primit-o după gratii, vedem diseară, 20:30. Serialul Clanul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni