• Emisiuni
  • Clanul
  • EXCLUSIV! George Ivașcu, dezvăluiri din culisele filmărilor pentru sezonul final CLANUL: „Am învățat ce înseamnă instinctul de supraviețuire”

EXCLUSIV! George Ivașcu, dezvăluiri din culisele filmărilor pentru sezonul final CLANUL: „Am învățat ce înseamnă instinctul de supraviețuire”

EXCLUSIV! George Ivașcu, dezvăluiri din culisele filmărilor pentru sezonul final CLANUL: „Am învățat ce înseamnă instinctul de supraviețuire”

Așteptarea a luat sfârșit, iar momentul în care ne vom revedea cu personajele noastre preferate din Clanul este din ce în ce mai aproape! Setează-ți alarma și pregătește-te să intri din nou în acțiunea celui mai iubit serial din România!

Secretele nu vor mai exista, adevărata dragoste va fi pusă la loc de cinste, iar dreptatea va juca, în sfârșit, cel mai important rol. Totul are loc în sezonul final din serialul Clanul, un capitol pe care toți românii îl așteaptă cu sufletul la gură.

George Ivașcu, care interpretează rolul lui Pelicanu' în serialul Clanul a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv PROTV, despre ultimul sezon, cel în care toți vor simți, pe propria piele, că păcatele se plătesc!

Ce aduce nou sezonul final clanul?

„Toți oamenii spun că este cel mai bun serial polițist din România din ultimii ani, iar acest ultim sezon chiar va confirma că este cel mai bun. Foarte multă acțiune, foarte multe situații neprevăzute, inclusiv noi am fost surprinși de fiecare dată citind scenariu și spunând că nu credeam că va ajunge până acolo. Cred că acest sezon va întruni acele elemente pe care și le dorește un spectator”

Cum vezi evoluția personajului tău de la sezonul 1 și până la sezonul 4?

„În primul sezon, Pelicanul era locotenentul lui Bebe Măcelaru și cam ăla era statutul lui. După care, orgoliul lui, știința lui de a se descurca, au întrunit marile dispariții din film.

Tocmai pentru că îi reușeșec atâtea găinării ajunge să își facă propriul Clan, care se numește Peliclanul”

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la personajul tău

„Eu fiind un om destul de retras, paradoxal, exact contra personajului meu, am învățat ce înseamnă instinctul de supraviețuire exact când îți este greu.”

Un mesaj pentru cei de acasă? De ce trebuie să vada sezonul final Clanul?

„Dacă vă doriți un serial de bună calitate, acesta este Clanul, dar dacă vă doriți, mai ales, să sprijiniți actorii care își fac cu atâta dăruire profesia, urmăriți-ne pentru că nu vă vom dezamăgi!”

Nu ratați CLANUL, din 19 februarie, la PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni