• Emisiuni
  • Clanul
  • Niciun păcat nu rămâne neplătit! Telespectatorii au ales aseară CLANUL! Serialul a fost lider absolut de audiență

Niciun păcat nu rămâne neplătit! Telespectatorii au ales aseară CLANUL! Serialul a fost lider absolut de audiență

Niciun păcat nu rămâne neplătit! Telespectatorii au ales aseară CLANUL! Serialul a fost lider absolut de audiență

Situațiile au scăpat de sub control, aseară, în CLANUL. Bebe Măcelaru este înverșunat pe răzbunare, Luminița a fost nevoită să spună tot adevărul despre Tudor, iar Magda și Sofia și-au făcut planuri riscante: „Eu mă duc la depozit acolo, să liniștesc oamenii. Dacă nu mă întorc în două ore, iei banii ăștia și pleci din țară.”

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:37, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 6.4 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 16.5% share. Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:06, peste 1.2 milioane de oameni se uitau la serial.

Constrânsă de situație, Luminița a spus adevărul: „Tudor nu e mort”, iar Ilinca a avut un șoc: „Am îmbătrânit zilele astea, tanti Luminița. Am plâns până mi s-au uscat ochii și n-a mai curs nimic din ei. Cum ai putut? Te-ai gândit numai la copilul tău, la mine nu. Eu, până la urmă sunt doar o străină că nu-s carne din carnea ta, nu?”.

Finalul episodului i-a adus față în față pe David și Tudor, însă, nu așa cum spera mama lor, ci cu pistoalele ațintite unul către celălalt. Dacă va afla Tudor adevărul și cum va reacționa, aflăm în următorul episod al serialului.

Săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, vedem un nou episod din CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni