• Emisiuni
  • Exclusiv PRO TV
  • Țepe în loc de taxe. Corupție în loc de reguli. Învinși de evaziune - o anchetă de Cosmin Savu duminica aceasta, la România, te iubesc!

Țepe în loc de taxe. Corupție în loc de reguli. Învinși de evaziune - o anchetă de Cosmin Savu duminica aceasta, la România, te iubesc!

Suntem deficitari la infrastructură, la investiții în spitale sau educație, ne împrumutăm ca să plătim salariile bugetarilor și pensiile pentru că reprezentanții statului pierd lupta cu evaziunea fiscală. Țepe în loc de taxe. Corupție în loc de reguli. Învinși de evaziune, o anchetă semnată de Cosmin Savu, duminica aceasta, de la 18:00, la România, te iubesc!.

„Anual, miliarde de euro se scurg printre degetele Ministerului Finanțelor care nu colectează banii din taxe și impozite, iar principala cauză este evaziunea fiscală și necolectarea TVA-ului. Instituții de control ale statului sunt parazitate de funcționari incompetenți sau corupți. Vama sau direcțiile ANAF-ului sunt expuse riscului de corupție și sunt la discreția unor afaceriști veroși. Rețele întregi de evazioniști prăpădesc bani care ar fi necesari dezvoltării țării“, a spus Cosmin Savu.

Săptămâna aceasta, DNA a percheziționat peste 20 de locații din București, Dâmbovița și Giurgiu, sedii de firme, dar și domiciliile unor vameși. O industrie a fraudei se dezvoltă în fiecare zi, în timp ce Guvernul se gândește să pună noi taxe și impozite pentru a acoperi deficitul din buget.

Nu ratați o anchetă marca România, te iubesc! despre cultura evaziunii fiscale duminică, de la 18:00, pe PRO TV și VOYO.

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Exclusiv PRO TV Plus

Articole pentru emisiune Exclusiv PRO TV Plus

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni