Ce calitati au noii Gospodari fara pereche

Ce calitati au noii Gospodari fara pereche

Mai este doar o zi pana la prima editie Gospodar fara pereche, pe 24 mai, de la ora 21:30, la PRO TV! Acest prim episod le face cunostinta telespectatorilor cu noua recolta de gospodari vrednici pentru a vedea cum traiesc, cum decurge o zi din viata lor si care sunt asteptarile cand vine vorba de sufletul pereche. Astfel, dupa ce vor urmari prima editie si vor vedea gospodarii, fetele isi vor putea alege preferatul si se vor putea inscrie pentru a-i cunoaste. 

Anamaria Prodan Reghecampf a reusit sa culeaga informatii importante despre ei si le pregateste telespectatorilor o editie cu surprize! Personalitati diferite si complexe, peisaje de poveste si gospodarii fel de fel sunt doar cateva elemente cheie care contureaza intreg tabloul Gospodar fara pereche!

 

Gospodarii din acest sezon sunt foarte diferiti: glumeti, calmi, onesti, determinati, muncitori, haiduci, genii in informatica si inginerie silvica, iubitori de calatorii si sport, oameni cu valori de viata traditionale, insa cu totii sunt pasionati de ceea ce fac. Mediul in care traiesc, faptul ca sunt conectati la natura le ofera o libertate si o viziune unica asupra vietii. Singura lor apasare este faptul ca nu au pe cineva alaturi cu care sa imparta bucuriile vietii si cu care sa construiasca familia mult dorita!

 

Telespectatorii vor descoperi, joi, de la 21:30, cine sunt gospodarii care isi cauta marea iubire, ce au ei de oferit si ce isi doresc de la aleasa inimii lor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni