• Emisiuni
  • Groapa
  • Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA: „Vorbește despre viață!”

Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA: „Vorbește despre viață!”

Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA: „Vorbește despre viață!”

În urmă cu o săptămână, pe PRO TV, telespectatorii au avut parte de premiera noului serial, GROAPA! Încă de la lansare, seria i-a surprins pe cei de acasă cu acțiunea puternică, povestea senzațională de dragoste și actorii de neuitat. Printre aceștia se regăsește și Andrei Bănuță, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. Cel care îl aduce la viață pe Denis, le-a pregătit fanilor o nouă surpriză: o piesă dedicată serialului!

Andrei Bănuță lansează astăzi, de la ora 17:00, pe canalul lui de YouTube piesa ”Dă-le bani”, alături de DOC. Muzica le aparține lui Ester Peony, Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Bianca Dragomir și Alex Bolero, iar versurile au fost scrise de Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Ester Peony, Matteo, Bianca Dragomir, Alex Bolero, inspirate fiind din acțiunea GROAPA! 

Videoclipul regizat de Millo Simulov, producătorul creativ al serialului, surprinde locuri reprezentative din Giurgiu și aduce la iveală secvențe de neratat din acțiunea GROAPA

„Se întâmplă multe cu viața mea. Acum șase luni, nu m-aș fi gândit la niciuna dintre astea. Că o să joc într-un serial și că o să-i mai cânt și piesa, că o să fie cu DOC și că lucrurile o să fie atât de tari! E o provocare pentru mine toată perioada asta, dar n-am de gând să mă plâng. “Dă-le Bani”, colaborarea mea cu DOC a venit cu multă bucurie și mândrie pentru mine. Piesa asta povestește despre ce se întâmplă în serialul Groapa, dar totodată vorbește despre viață. Despre cum e ea cu adevărat pentru noi toți. Realitatea e cea pe care o trăim, pe care o simțim și de care ne lovim zilnic. Noi avem o piesă reală și nu puteam cânta despre realitate decât alături de un om pe care fix pentru adevăr l-am ascultat de mic. Mulțumesc DOC pentru visul ăsta împlinit și Groapa pentru un vis pe care nici n-am îndrăznit să-l am! Sunteți tanc!”, declară încântat Andrei Bănuță. 


 

GROAPA... un nou episod sâmbătă, de la ora 20:00, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO! 

Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni