• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andrei Bănuță, detalii incendiare din culisele celui mai așteptat serial de la PRO TV, „Groapa”

Andrei Bănuță, detalii incendiare din culisele celui mai așteptat serial de la PRO TV, „Groapa”

Andrei Bănuță o oferit detalii incendiare din culisele celui mai așteptat serial al toamnei, „Groapa”, care va putea fi urmărit din 16 septembrie, de la ora 20:00, pe PRO TV.

Odată cu lansarea noului serial de la PRO TV, „Groapa”, Andrei Bănuță debutează în actorie, fiind primul lui rol într-o astfel de producție. Artistul a dat din casă și a oferit detalii despre cele mai așteptat serial al toamnei, dar și despre personajul pe care îl va interpreta.

„Sunt un pericol public de 19 ani, dar mă duce capul, sunt un pericol public destul de deștept. Îmi merg rotițele, la un moment dat, îmi pun bețe în rotițe niște oameni de prin jurul meu despre care o să aflați mult mai multe din 16 septembrie”, a dezvăluit Andrei Bănuță.

Andrei Bănuță a dezvăluit cum a fost să-l joace pe Denis, fiind primul lui rol într-un serial de asemenea anvergură. Mai în glumă, mai în serios, Andrei a mărturisit că nu are prea multă experiență în actorie, acest rol fiind o provocare pentru el. (VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEO DE MAI SUS)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni