• Emisiuni
  • Groapa
  • Cum se antrenează Daniel Nuță pentru a fi într-o formă perfectă la filmările serialului „Groapa”

Cum se antrenează Daniel Nuță pentru a fi într-o formă perfectă la filmările serialului „Groapa”

Cum se antrenează Daniel Nuță pentru a fi într-o formă perfectă la filmările serialului „Groapa”

„Groapa”, o poveste încărcată de suspans continuă sămbăta, 30 septembrie, de la ora 20.00, pe PROTV. Daniel Nuță, actorul principal, ne invită dincolo de platoul de filmare, pentru a ne arăta cum decurg antrenamentele sale. Rolul lui Sasha este printre cele mai solicitante, atât din punct de vedere emoțional, dar și fizic. 

Pentru a fi într-o formă perfectă la filmări, Daniel Nuță urmează un antrenament sportiv regulat. El spune că și-a alcătuit singur programul de exerciții. 

„Dacă nu puteați dormi în seara asta fără să știți care e rutina mea de luni de la sală, vă arăt eu aici. Mă gândesc la voi să dormiți bine. Acum, serios vorbind, de ceva vreme încerc să lucrez doar cu greutatea corpului ceea că e mult mai greu. Love & peace!

PS: după antrenamentul ăsta chiar am ajuns în Groapă”, a scris Daniel Nuță în dreptul unui video făcut la sală. 


Într-un interviu pentru protv.ro, actorul a oferit câteva detalii despre personajul pe care îl interpretează - Sasha Vlahu:
 
„Cu cine trebuie e bun, cu cine nu trebuie - e rău, adică rău în sensul în care nu discută, pur și simplu își face treaba și vrea să rezolve lucrurile. El încearcă să refacă organismul ăsta care a funcționat mulți ani de zile”, menționează Nuță. 
 
Cum majoritatea filmărilor s-au desfășoară la Giurgiu, pe timpul verii, era de așteptat ca provocările să nu lipsească: „Zilele de caniculă pe malul Dunării au fost grele. Nu mai spun de țânțari. Am filmat urmăriri, accidente, discursuri lungi, întâlniri secrete, un show cu de toate. O să vă placă tare, sunt sigur”, a menționat actorul. 

Dacă ar fi să-și definească personajul, Daniel nu ar sta pe gânduri și ar spune că Sasha este: „rezolvatorul de probleme care crede că lumea încă mai are o speranță”.

Serialul „Groapa”, lider absolut de audiență la debut, în data de 16 septembrie

Telespectatorii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu. Chiar din primul episod, soții Zina și Sandu Vlahu trec printr-un moment extrem de dureros- moartea fiului lor, Grigore. Dacă ai ratat cel de-al doilea episod, urmărește AICI cele mai tari momente și vezi ce se întâmplă acum cu Sasha, fiul lui Sandu Vlahu care încearcă cu disperare să își salveze familia mult iubită.
 
Povestea familiei Vlahu poate fi urmărită în avans pe VOYO
 


Sursă foto: PRO TV, Instagram/ Daniel Nuță
Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni