• Emisiuni
  • Groapa
  • Lipsa de încredere apasă tot mai tare în noul episod din GROAPA: ”Fratele care te vinde, nu e frate”

Lipsa de încredere apasă tot mai tare în noul episod din GROAPA: ”Fratele care te vinde, nu e frate”

Lipsa de încredere apasă tot mai tare în noul episod din GROAPA:  ”Fratele care te vinde, nu e frate”

Într-un oraș în care o singură familie a deținut puterea ani de zile, iar un individ a reușit să distrugă liniștea în doar câteva zile, nimic nu mai poate fi cum era.

Când Vlahii controlau totul, așteptările erau clar definite, banii erau tocmiți și adevărul era practicat de către toată lumea. Acum... minciunile, vorbele spuse cu răutate, banii aruncați doar pentru a impresiona și a câștiga respectul oamenilor.. toate sunt la ordinea zilei. Franco, Sasha, Vali, Sandu continuă să lupte cu toate armele pentru o supremație atât de dorită. De ieri, în exclusivitate pe VOYO, este disponibil un nou episod din GROAPA!

​Cândva cei mai apropiați oamenilor ai Vlahilor, acum Sile și Titi se confruntă, pentru prima dată, cu sentimentul că nu-și mai găsesc locul. ”Nu mi se leagă de ce n-are încredere în noi”, vor dezbate aceștia despre motivația lui Sașa de a-i ține departe de deciziile familiei și de toate acțiunile din casă. Oare-și mai pot regăsi ei cu adevărat spațiul pentru a arăta cât sunt de necesari lângă Sandu și fiii lui?

Deși abia a venit în Giurgiu și a crezut că și-a luat aproape doar oameni pe care se poate baza, Franco simte deja gustul amar al dezamăgirii. ”Cineva dă din casă, nu-și ține gura”, i se va confesa el lui Benny, singurul care nu l-a părăsit niciodată și care ar sări și-n fața glonțului pentru șef.

Sandu va avea o discuție corectă atât cu Sașa, fiul său pierdut și acum regăsit, de la care va vrea să afle cine-i mai joacă pe la spate, dar și cu Alma, nora pe care nu o aștepta sub nicio formă. ”Ne mai vinde cineva, așa-i? Cine-i? Fratele care te vinde, nu mai e frate”, va fi povața mafiotului către Sașa.

Bojan. Un nou personaj apare în GROAPA și vine cu gânduri mari – să facă afaceri cu prințișorul. Problema e că va fi înșelat și că-și va pierde instant încrederea în el. Oare ce se va întâmpla?
Manuela. Soția disperată de supremație este în pericol. ”Ești oaspete, nu e casa ta”, îi va spune diseară Zina. Mai știe femeia cum să se facă plăcută printre Vlahi?


Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO, episodul opt din GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni