• Emisiuni
  • Groapa
  • Înconjurat de pericol, Sașa trebuie să ia decizii tot mai dure, în GROAPA: ”Pe unde te duci, te înconjori de moarte”

Înconjurat de pericol, Sașa trebuie să ia decizii tot mai dure, în GROAPA: ”Pe unde te duci, te înconjori de moarte”

Înconjurat de pericol, Sașa trebuie să ia decizii tot mai dure, în GROAPA: ”Pe unde te duci, te înconjori de moarte”

A crezut că-și poate schimba familia, că poate conduce orașul după regulile lui și că poate restaura liniștea într-un haos apărut de nicăieri. A bănuit că este trădat de oamenii de încredere, dar nu a știut că împotriva lui joacă inclusiv unul dintre frații de sânge. Cea care i-a devenit soție și i-a adus iubirea sinceră în viață a acceptat, cu greu, fiecare lucru descoperit despre el... dar acum totul se întunecă mai mult ca niciodată. Alma este răpită, Sandu este legat de un scaun într-un depozit, fără niciun fel de putere. E vremea mișcărilor care fac diferența pentru Sașa, în noul episod din serialul GROAPA, care este de ieri disponibil, în exclusivitate, pe VOYO.

Gallery

​Disperat, Sașa va lua pistolul și va pleca spre noul lui dușman, bulgarul Boian pentru a o recupera pe femeia pe care o iubește. Spre șocul lui își va găsi doar tatăl legat... și-i va reaminti acestuia ce loc ocupă în viața lui: ”Pe unde te duci, te înconjori de moarte”. Motivația este una simplă și Sașa o va reaminti și în mijlocul celor mai apropiați sfetnici: ”Tata se descurcă... cum a făcut toată viața lui”.

Despre cele două rapiri vor afla și femeile din casa Vlahu, într-un moment în care acestea simt că în sfârșit au parte de puțină relaxare: ”L-a luat pe tata Sandu. Ostatic. Și Alma. Nu știm nimic de ea”. Teamă. Semne de întrebare. Neputință. Toate sentimentele vor înlocui liniștea aparentă și vor aminti că lupta este mai aprigă ca oricând.

Vali se va simți depășit de greșelile făcute. Și va cere ajutorul. Șocant, se va îndrepta chiar spre marele dușman al familiei, Franco. Ce se întâmplă când după ce ai făcut pact cu adversarii, le ceri și mai mult ajutor? Putem afla, doar urmărind noul episod.

Shogunul recomandă ca totul să se rezolve într-un mod ”înțelept, calm și reținut”. Boian va descoperi că lupta lui s-a extins și către tatăl vitreg, Hristo. Sașa se pierde cu firea și caută rezolvări pe termen scurt care să-i aducă familia înapoi. În GROAPĂ, haosul s-a insturat și nimeni nu mai are scăpare!

Nu ratați, în exclusivitate, pe VOYO cel de-al nouălea episod GROAPA!

GROAPA – Familia e totul

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni