• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor caută antreprenori cu dorință de afirmare. Înscrie-te ACUM în sezonul 3!

Imperiul Leilor caută antreprenori cu dorință de afirmare. Înscrie-te ACUM în sezonul 3!

Imperiul Leilor caută antreprenori cu dorință de afirmare. Înscrie-te ACUM în sezonul 3!

La ce folosește o idee bună dacă nu e împărtășită cu toată lumea? Fă-ți curaj și intră în „Imperiul Leilor”, locul care îți poate schimba viața! 

Investitorii de la Imperiul Leilor caută oameni cu viziune și cu un plan de afaceri realist pentru noua generație de antreprenori a României. Sezonul 3 al emisiunii este șansa ta să dovedești că poți ieși din mulțime cu o idee de business genială. Înscrierile au început pe site-ul imperiulleilor.protv.ro, așa că e timpul să pui totul pe hârtie și să-i dai gata pe Lei.

Cei mai de succes antreprenori din România sunt gata să-ți împărtășească din experiența lor de business atunci când vei ajunge în fața lor. Nu te teme de ei, ci privește-i ca pe niște viitori parteneri de afaceri!

În cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, ediție cu ediție, Leii au scos la lumină afaceri spectaculoase, proiecte pentru o lume mai bună, au descoperit copii geniali, tineri care au oferit adevărate lecții de viață și care ne-au demonstrat că lumea se schimbă într-un ritm amețitor, că orice este posibil dacă poți să visezi, să crezi în tine și în lumea de azi. Peste 100 de antreprenori au primit șansa de a-și prezenta afacerea în fața leilor, iar 54 dintre ei au reușit să-i îmblânzească și să le devină parteneri. 

Cea mai bună idee e cea cu care faci bani! Nu mai aștepta, vino cu ideea ta de business la preselecțiile Imperiul Leilor. Hai să-ți vezi visul finanțat!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni