• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imagini în premieră de la filmările sezonului 3 Imperiul Leilor. Care e atmosfera în rândul investitorilor

Imagini în premieră de la filmările sezonului 3 Imperiul Leilor. Care e atmosfera în rândul investitorilor

Imagini în premieră de la filmările sezonului 3 Imperiul Leilor. Care e atmosfera în rândul investitorilor

Filmările la sezonul 3 „Imperiul Leilor” sunt în toi, iar cei 5 investitori au cunoscut deja primii antreprenori care visează la scară mare. Iată primele imagini de la filmări!

Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori din sezonul 3 Imperiul Leilor. Show-ul care le oferă antreprenorilor o șansă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. 

Filmările sezonului 3 sunt în plină desfășurare și cei cinci lei au „devorat” deja primele business-uri pe care telespectatorii le vor vedea în curând, la PRO TV. Din primele imagini pe care le avem de la filmări, vedem că investitorii sunt relaxați, cu zâmbetul pe buze, dar focusați să descopere idei de business în care să investească. 

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Cei mai de succes lideri de business din România intră în Imperiul leilor pentru a inspira și susține, din nou, idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită. 

În acest sezon, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor căuta afaceri mai puternice, mai inovatoare, care pot avea un impact important în societate, pentru a sublinia încă o dată cât de important este spiritul antreprenorial.

Vezi AICI ce nu știai despre noii investitori de la Imperiul Leilor!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni