• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Surorile care produc îmbrăcăminte „modulară”, pe care o poți purta în orice ocazie

VIDEO Surorile care produc îmbrăcăminte „modulară”, pe care o poți purta în orice ocazie

Se zice că nu e bine să intri în afaceri cu prietenii, de aceea ele au hotărât că nu există risc dacă se asociază. Silvia Negulescu și Anca Mihoc Negulescu sunt surori și conduc împreună destinele unui brand românesc de îmbrăcăminte.

Silvia și Anca au fondat The A&S Negulescu în 2010 din dorința de a-și exploata latura creativă în domeniul vestimentar. De atunci au creat ținute de gală, pretențioase, care s-au vândut timid. Promovarea a fost punctul lor slab, iar pandemia le-a adus în pragul falimentului. Atunci au decis că e vremea să se reinventeze.

Cele două au început să creeze ținute versatile, modulare, care pot fi adaptate ușor prin adăugarea de noi accesorii, pentru a putea fi purtate la orice eveniment. 

Sunt încă la început de drum și au nevoie de 100.000 de euro pentru a putea dezvolta acest nou concept. Sunt pregătite să cedeze 20% din ce vor câștiga, însă leii nu văd profit la orizont.

O ținută poate să coste între 2.500 și 2.800 de lei, însă Dragoș Petrescu e de părere că e puțin ca să le mai rămână și lor ceva.

Speranța lor era Cristina Bâtlan, care activează în domeniu, însă fondatoarea Musette nu a fost convinsă că cele două partenere pot oferi siguranța de care investitoarea are nevoie pentru a le finanța proiectul.

Surorile Negulescu au plecat fără invstiție, însă ținutele lor ar putea atrage mulți clienți datorită ideii inovatoare.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni