• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 26 septembrie 2023. Ioan Telechi primește cea mai mare finanțare din istoria emisiunii

Imperiul Leilor, 26 septembrie 2023. Ioan Telechi primește cea mai mare finanțare din istoria emisiunii

Ioan Telechi a brevetat și patentat, în anul 2017, un sistem de climatizare PRO LIFE TECH total diferit de cel existent: consumul de energie este mult mai mic și este 100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz. La Imperiul Leilor a cerut 1.250.000 de euro pentru 20% din afacerea sa.

Ioan Telechi este originar din orașul Bocșa, Caraș- Severin, și a lucrat 3 ani ca mecanic – lăcătuș de revizie în Gara de Nord Timișoara, apoi angajat la șantierul Recons Reșița ca șef de șantier. 

În acest moment, Ioan Telechi s-a axat mai mult pe piața automobilă, iar următorul pas este să între pe piața climatizarii de locuințe și siteme industriale de răcire .

„Domnul Ioan, sunteți extraordinar de bun! Ce tare că în 2023, un român, are o invenție patentată după care fiecare producător de frigorifice ar trebui să tânjească”, a spus Daniel Mischie. 

Toți cei cinci investitori, vizibil impresionați de invenția lui Ioan Telechi, s-au retras pentru a se sfătui în ceea ce privește produsul lui unic, inovator și esențial!

„Ne-ați șocat cu invenția dumneavoastră și ne motivează să vă facem o ofertă. Toți vă propunem 1.250.000 de euro pentru 40% din compania dumneavoastră”, a spus Daniel Mischie.

După câteva minute de gândire, Ioan Telechi a decis: „Accept oferta voastră, dar cu o singură condiție. Contractul se va semna când voi avea contractul cu firma aceasta ca să pot asigura un viitor al produsului”.

Cine este Ioan Telechi

Despre el spune că îi place mult să viziteze castele și orașe care au o vastă istorie, dar și o arhitectură interesantă. Un mare vis pe care l-a avut a fost acela de a face voluntariat în Africa, lucru care s-a și împlinit.

În anul 2020 a fost în Tanzania unde a făcut o cantină pentru o școală, o experiență unică ce nu se poate exprima prin cuvinte - o împlinire totală, spune el. Următorul vis este de a ajunge în spațiu pentru a putea privi Pământul în întregime. 

Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Următorul episod din noul sezon Imperiul Leilor poate fi urmărit, în avans, pe VOYO!  

 

Imperiul Leilor – Investește în tine!



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni