• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • De la 21:30, se încheie sezonul 4 Imperiul Leilor! Ultima șansă pentru antreprenori să obțină finanțarea visată

De la 21:30, se încheie sezonul 4 Imperiul Leilor! Ultima șansă pentru antreprenori să obțină finanțarea visată

De la 21:30, se încheie sezonul 4 Imperiul Leilor!  Ultima șansă pentru antreprenori să obțină finanțarea visată

11 ediții deja încheiate. Zeci de oameni care au muncit pentru afacerile lor și care au făcut pasul cel mare de a veni în fața investitorilor și de a cere finanțarea care i-ar putea ajuta să mai urce o treaptă în drumul lor.

Gallery

În doar câteva ore, de la 21:30, porțile din Imperiul Leilor se vor deschide pentru ultima dată în acest an. Sezonul patru ajunge la final, nu înainte ca încă o serie de concurenți să-și prezinte ideile și să încerce să obțină consultanță și șansa de a se dezvolta.

Și de această dată, cei mai importanți oameni de afaceri din țară vor aștepta să-i descopere pe antreprenori. Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit) își vor ocupa locurile. Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată, pentru a descoperi afacerile care merită cu adevărat o șansă.

Evident, întrebările și curiozitățile Leilor vor viza atât elementele vitale ale unui afaceri, cât și planurile de viitor, urmând ca investitorii să ia decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile care vin în fața lor. Munca nu se va încheia aici, urmând cel de-al doilea pas, cel al verificărilor suplimentare de business care vor certifica informațiile prezentate.y

Un portar profesionist de fotbal, cu o experiență de peste 14 ani își va lua inima în dinți și va veni în fața lui Dan Șucu și Răzvan Raț cu propunerea lui. A jucat în Liga 2, la Dunărea Galați, iar apoi la Ceahlăul Piatra Neamț și prin prisma tuturor acestor momente, a identificat o nevoie și a găsit și o rezolvare - o platformă în care fotbaliștii se pot conecta cu fanii, fără să piardă mult timp. Ce părere vor avea cei doi oameni de afaceri? Va reuși fotbalistul să plece acasă cu o investiție? Aflăm în curând.

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor se încheie în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni